in

«Коли у хаті біда, то не до церемоній!» – Зеленський зворушив поступком для першої леді під час виступу у США

Ні для кого не секрет, що з перших днів повномасштабного вторгнення РФ Президент і Верховний головнокомандувач збройних сил України Володимир Зеленський не може приділяти повноцінної уваги своїй родині.

Іноді доходить до того, що побачитися з дружиною Зеленському вдається лише під час спільних візитів різних церемоній та закордонних заходів. Подібний випадок стався днями під час робочої поїздки Президента України до США, де під час насиченого переговорами графіка український лідер виступив із трибуни, звертаючись до лідерів держав.

Незважаючи на важливість звернення, Володимир Олександрович, знаючи, що десь у залі знаходиться його половинка, почав непомітно шукати її очима, а потім, незважаючи на правила церемонії, не приховував, що «втратив» дружину і став вишукувати її серед присутніх, забавно приклавши руку до чола «козирком».

Скріншот

“Я тут не один. Я зі своєю дружиною. Ось де вона? Хочу побачити її десь у залі. Десь там. Так, бачу її. Це чудово… Чесно кажучи, я часто не маю часу, щоб побути разом з дружиною, побути поруч. Тому дякую!», – викликав бурхливі оплески у залі Зеленський.

Нагадаємо Володимир та Олена Зеленські одружені 20 років. Вони виховують двох дітей: дочку Олександру та сина Кирила.

Також читайте: Терміново підвищити зарплату військовим до 150 тисяч за рахунок скасування всіх надбавок депутатам — документ на сайті Президента.

Терміново підвищити зарплату військовим до 150 тисяч за рахунок відміни усіх надбавок депутатів — документ на сайті Президента

«Перемога можлива лише за єдиної умови» – Валерій Харчишин дав сумний прогноз щодо війни