in

«Перемога можлива лише за єдиної умови» – Валерій Харчишин дав сумний прогноз щодо війни

Лідер рок-гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин — один із найхаризматичніших та найвпливовіших музикантів у сучасній Україні.

В інтерв’ю відомому підприємцю, генеральному директору «ОТП Лізинг» Андрію Павлушину, музикант, серед іншого, відповів на питання ведучого про майбутнє України та перспективи перемогти Росію на полі бою.

Відомий своєю прямотою артист не побоявся розчарувати своїх шанувальників невтішним прогнозом з приводу швидкої перемоги над ворогом, оскільки переконаний у тому, що російський диктатор «воюватиме до останнього рубля і останнього москаля». Крім цього, Харчишин висловив сумніви щодо ефективності санкцій: «Ми розуміємо, що не виключимо Китай, не виключимо Іран, Росію. Вони все одно, обходячи санкції, будуть робити те лайно, що запускають проти нас… ».

Харчишин упевнений, що Перемога буде не скоро

«Я не Буданов, навіть не Арештович, але я розумію, що це буде дуже довго… У мене така думка. Поки що нас не обійме міжнародний Альянс, поки ми не станемо партнерами НАТО… Це має бути якась хоча б формальність, що шоста стаття спрацює, раптом що. Так ми не зупинимо цю війну, не переможемо. Тобто воюватимемо доти, доки будуть у нас сили.» – прогнозує Валерій Харчишин.

Читайте також: Харчишин – Монатику: «Тебе сприймають, як частину російської культури. Визначся, де тобі краще жити!»

«Коли у хаті біда, то не до церемоній!» – Зеленський зворушив поступком для першої леді під час виступу у США

«Робити таке взагалі адекватно?» – Kalush переспівали хіт Скрябіна та нарвались на критику його фанатів