in ,

«Радий жити у цивілізованому світі»: Влад Яма зі США розказав українцям про своє щастя

Днями одіозний український танцюрист Влад Яма, який виїхав з України ще на початку повномасштабного вторгнення, похизувався перед користувачами Мережі своїм архівним весільним фото. На світлині, яку артист опублікував на особистій сторінці в Instagram, зображені радісні Влад та Ліліана — офіційні відносини яких, до слова, розпочалися ще у 2014 році.

Відомо, що зараз артист проживає у США, втім раніше він не афішував свое місце знаходження. Ще за 2 місяці до початку війни в Україні Влад Яма звільнився з каналу «1+1», мотивуючи це тим, що «його місію завершено». І лише на початку цього літа Яма зізнався, що залишив Україну ще у перший день повномасштабного вторгнення — спочатку він переїхав до Європи, а згодом і до Америки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

За його словами, у США Влад дає благодійні уроки танців на підтримку України. Але як повідомляють інсайдери, близькі до оточення артиста, Яма відверто хизується тим, що виїхав з країни, яка охоплена війною, та абсолютно щасливий жити у «цивілізованому світі».

Обурені через поведінку Влада і його шанувальники. «Мабуть у Вас була поважна причина виїхати з України», «Класно там в Америці, правда?» — такі коментарі вони залишають під дописами зірки в соцмережах.

Скріншот

Особливо показовим є те, як зухвало відповіла дружина Влада Ями на питання чому її чоловік залишив Україну та не захищає свою Батьківщину зі зброєю в руках — вона заявила, що це особиста справа кожного.

Читайте також: «Ви давно бували у Запоріжжі?» — Влад Яма обурив українців роздумами про війну

«Мій син помер у 25 років»: Борис Барський зі сльозами на очах розповів як пережив важку втрату

«Мені не доведеться червоніти. Я пацифіст» – ведучий «Хто зверху» Буше чесно відповів, як буде діяти, якщо отримає повістку