in

«Мені не доведеться червоніти. Я пацифіст» – ведучий «Хто зверху» Буше чесно відповів, як буде діяти, якщо отримає повістку

Повномасштабна війна триває вже понад півтора року, більшості українських захисників уже гостро потрібен відпочинок, і це ставить питання про посилення мобілізації, яка може торкнутися будь-якого українця.

У зв’язку з цим дедалі більше селебриті замиваються про те, як вони відреагують на отримання повістки з ТЦК. Це ж питання часто ставлять зіркам журналісти під час інтерв’ю. В ефірі YouTube-каналі «Розмова» про своє ставлення до можливого заклику на фронт розповів популярний молодіжний блогер, актор та телеведучий Богдан Буше (Шелудяк), який наразі замінив Сергія Притулу на шоу «Хто зверху».

Зараз Шелудяк активно донатить на ЗСУ, займається благодійністю, проте усвідомлює, що робить не все можливе для своєї країни. «Що я можу на це відповісти, ось реально? На це я можу відповісти. Сказати, що мені не буде соромно після нашої перемоги за те, що я робив, за те, що я не робив. Мені не доведеться червоніти», – зазначив ведучий.

Богдан Буше зараз є партнером Лесі Нікітюк на шоу «Хто зверху»

Як і мільйони інших його співвітчизників, хлопець важко уявляє ситуацію, коли йому доведеться зіткнутися з необхідністю вбити людину. «У цьому плані я, можна сказати, пацифіст… Ну, мабуть, що доведеться. Стосовно людей, які прийшли тебе вбити, ти не можеш бути пацифістом, і ти не можеш кричати: «Не вбивай, я пацифіст». Тож, мабуть, так. Тобто якщо так станеться, то я діятиму так, як треба діяти», – зізнався Богдан Буше.

Читайте також: «Перемога можлива лише за єдиної умови» – Валерій Харчишин дав сумний прогноз щодо війни

«Радий жити у цивілізованому світі»: Влад Яма зі США розказав українцям про своє щастя

Неочікувано: Каменських презентувала новий кліп у парі з відомою українською співачкою