in ,

«Мій син помер у 25 років»: Борис Барський зі сльозами на очах розповів як пережив важку втрату

Український актор та режисер Борис Барский — зірка гумористичного серіалу «Маски-шоу» відверто розповів як пережив страшну трагедію, що спіткала його родину.

У 2010 році через затяжну хворобу після серцевого нападу пішов з життя 25-річний син Барського Костянтин.

Син Бориса Барського — Костянтин

В інтерв’ю Олексію Суханову для його Youtube каналу «Говорить Суханов» Барський на запитання ведучого про втрату сина відповів так: «Це неможливо пережити просто. Ти з цим живеш і коли говорять, що час лікує, нічого він не лікує. Це завжди залишається в тобі. Ти цього позбутися не зможеш. Я дуже добре розумію матерів тих хлопців, які захищають Україну, які гинуть, які повертаються інвалідами, у яких в голові змінюється все. Це не переживеш, з цим доводиться жити«.

Також Олексій поцікавився чи існує у артиста особистий лайфхак як пережити такий страшний біль, але виявилося, що його немає і бути не може. «Розумієте, радістю можна поділитися, це дуже легко відбувається. Це радість твоя, але ти готовий роздати її всім. А горе – воно у кожного своє, тому… Нема ліків таких«, — додав Барський.

Між тим Барський має і радість, якою дійсно можна поділитися — він перебуває у щасливому шлюбі з дружиною Наталею вже 43 роки. Про це артист відверто зізнався Олексію Суханову у тому ж інтерв’ю.

Читайте також: Софія Ротару здивувала своєю реакцією на новий витвір зіркової колеги Тіни Кароль

Для Козерогів — серйозна розмова з другою половинкою, а Дівам — нові знайомства: гороскоп на 25 вересня

«Радий жити у цивілізованому світі»: Влад Яма зі США розказав українцям про своє щастя