in

Палкий путініст Дмитро Харатьян розповів про своїх дітей: донька допомагає українцям, а син готовий їх вбивати

Відомий російський актор та палкий путініст Дмитро Харатьян днями розповів про двох своїх дітей — доньку Олександру та сина Івана. Донька зірки кіно проживає у Стокгольмі та має шведське громадянство. Але крім цього вона також працює у центрі для емігрантів, де регулярно стикається з українцями і допомагає їм акліматизуватися у новому для них середовищі. Звісно Олександра не поділяє позицію батька щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Але актор залюбки закриває на це очі, маючи віддушину — сина, який у разі призову піде на фронт, аби вбивати цих самих українців.

Втім Харатьян запевняє — його дочка не забула своє коріння і не відмовляється від країни-терористки, яка є її Батьківщиною. Хоча раніше — ще на на початку війни в Україні — актор жалівся, що Олександра не є прихильницею його  «праведних поглядів». Але зараз, особливо в інтерв’ю для пропагандистських ЗМІ, Дмитро Харатьян завзято виправдовується через дочку, намагаючись і її зарахувати до лав «z-патріотів».

Дмитро Харатьян з донькою і сином

«Вона працює в мультинаціональному середовищі. Є й українці. Це служба з адаптації до проживання у Швеції російськомовних людей. Зустрічає людей, допомагає соціалізуватися, дає поради. Має хороші людські стосунки з людьми. Саша якісно надає допомогу, і це цінується, звичайно. Нещодавно, до речі, приїжджала, і дуже добре ми з нею поспілкувалися. Поки не збирається повертатися. Але в жодному разі не відмовляється від рідної країни та коріння! Просто там чоловік, родина, вона поїхала задовго до війни» , – розповів актор.

Справжньою гордістю, за словами Харатьяна, для нього є 25-річний син. Хлопець має обмежену придатність до служби війську, та не зважаючи на це збирається у разі потреби піти на фронт — і це було нібито його власне рішення. Артист зізнався, що не буде «відмазувати» Івана тому, що свого часу теж служив та «відкосити йому не дозволила совість, хоча він на той час був вже відомим актором».

І хоча донька знаменитості мешкає у Європі і знає правду про російську агресію з незалежних джерел, переконати батька їй не вдається. Зірка фільму «Гардемарини, вперед» абсолютно певен, що солдати-окупанти на Україні «виконують свій обов’язок, захищаючи Батьківщину» — на що, скоріше за все, піде і його син. Харатьян пафосно заявляє — його позиція щодо війни обумовлена тим, що він не мав вибору, адже «російські військові виборюють світле майбутнє для своєї країни і людей».

Читайте також : «Слава Богу, що так сталося»: вінницький актор Сергій Векслер публічно радіє війні в Україні

«Дайте гроші на ЗСУ, бо не вистачає на віллу» — відомий співак у костюмі свині привернув увагу до посадовців

«Система зламалася» — шоумен Володимир Остапчук похизувався неочікуваним подарунком, який отримав вночі від молодої дружини