in

Спланована блондинкою провокація: путіністка Кудрявцева нарядилася в ефір РосТБ в кольори українського прапора: росіяни шоковані

Скандальна російська пропагандистка Лера Кудрявцева, яка від початку повномасштабного вторгнення виділилася своїми цинічними висловами про Україну, несподівано підтримала українців і цим самим потрапила до «чорного» списку росіян.

Від початку війни в Україні, артистка зайняла позицію рупору Кремля та, аби не втратити роботу в країні-агресор, вихваляла диктатуру Путіна і навіть рвалася на фронт. Всі ці цинічні вчинки закрепили за нею статус «патріотки», однак остання її «ретельно спрямована провокація» шокувала глядачів.

Нещодавно на телеканалі НТВ вийшов новий випуск авторського шоу путіністки «Секрет на мільйон», де гостюю її програми стала співачка Наталія Власова. Однак, привернула до себе  увагу глядачів саме ведуча через патріотичне вбрання. Палкі путіністки накинулися із звинуваченням на білявку, що вона свідомо одягнулась в жовто-блакитний колір, який є ідентичним з кольорами українського прапора.

«Обговоренню і осуду піддався зовнішній вигляд ведучої, вырядившейся в кольори українського прапора. Жовта сукня і біжутерія соковитого блакитного кольору привели народ в стан шоку. Залишається лише сподіватися, що те, що трапилося — це просто випадковість, а не ретельно спланована блондинкою провокація»

«Жити тут і зараз» — старша донька-мовчунка Ольги Сумської розхвалила роботу в РФ за «криваві» рублі

«Це складне рішення» — супермодель Вікторія Маремуха зізналась, як допустила те, що її чоловік спить з іншими