in

«Це складне рішення» — супермодель Вікторія Маремуха зізналась, як допустила те, що її чоловік спить з іншими

Українська модель та фіналістка шоу «Супермодель по-українськи» 2 сезону Вікторія Маремуха зізналася, що погодилася на вільний шлюб зі своїм обранцем після його зради.

Телеведуча розповіла в інтерв’ю для Маші Єфросиніної, що таке рішення далося для неабияк важко. Спочатку дівчина виступала проти і навіть, коли дізналась, що її чоловік-француз Луї до неї експериментував подібне, бажала припинити їхнє спілкування. Але, звернувшись до психолога, Вікторія зуміла відшукати в собі сили пробачити зраду коханого і ба більше, сама відмовилась від класичних відносин.

«Він завжди був у вільних стосунках до мене. І коли ми з ним познайомилися, він мені про це сказав. Я навіть не знала, що це таке…. Три роки ми були у класичних стосунках. Потім у нас трапилася криза, у нас не було сексу, у мене ще були проблеми зі здоров’ям», — зізналась акторка.

За її словами стає зрозуміла, що вона задоволена своїм вибором і життям, яке зараз проживає. Найголовнішим, що є у цих відносинах, це те, що секс з іншими не має закінчитися чимось більшим.

Прийняти такий вид стосунків — це складне рішення, це не легше. Тут навпаки, тобі дійсно потрібно довіряти людині, любити її, приймати одне одного і довіряти настільки», — додала супермодель.

Спланована блондинкою провокація: путіністка Кудрявцева нарядилася в ефір РосТБ в кольори українського прапора: росіяни шоковані

У Овнів — зміни в кращу сторону, а Близнюки — викриють зрадника серед «своїх»: гороскоп на 29 вересня