in

Російська телеведуча Лера Кудрявцева пригадала «юнацькі» стосунки з Володимиром Зеленським і назвала себе «особистим ворогом» президента України

Одіозна російська телеведуча Лера Кудрявцева, яка активно підтримує путінський режим та вбивчу війну в Україні, видала, що вона є «особистим ворогом» президента України Володимира Зеленського.

Але пов’язано це не з симпатією путіністки до агресії Кремля, як багато хто міг подумати, а з тим, що ще задовго до 2014 року, коли гарант був коміком і шоуменом, він нібито «вовсю стрелял глазки» росіянці, а та на нього ніяк не реагувала .

З такою вкрай абсурдною заявою Кудрявцева виступила на пропагандистському шоу «Новые русские сенсации» (НТВ). Ось тільки за словами телеведучої могло здатися, що вона шкодує про свою колишню байдужість до «знаків уваги» майбутнього президента.

«Тоді, звісно, про це ніхто не думав і не придивлявся: а який він… Хто був твоїм другом, раптом стає ворогом. З ким ти спілкувався, раптом від тебе відвертається, або ти від них. Зараз не можна, як то кажуть, повертатися у минуле та думати, як це було», – видала Кудрявцева.

Крім того, пропагандистка заявила, що у перші місяці повномасштабного вторгнення читала українські новини та вірила їм, але потім «зрозуміла, де правда».

«Чесно кажучи, перші місяці я вірила тому, що писала Україна. Це тільки потім я почала розбиратися, що половина – вкиди, половина неправда. Це потім я зрозуміла, що є такі служби, куди вливаються мільярди грошей, як це все гарно працює, як це все нам гарно підносять, і люди в це вірять. Це я тільки потім зрозуміла. Але думки поїхати з Росії у мене не було ніколи. І ніколи не буде, я сподіваюся. Я дуже люблю свою країну, я нею пишаюся «, – запевнила Z-патріотка, яка вважає терор російських окупантів «фейком українських ЗМІ».

Нагадаємо, Кудрявцева публічно підтримала агресивну політику Володимира Путіна та вбивчу війну проти України. Вона назвала себе патріоткою та гнівно, використовуючи лайку та пропагандистські наративи, звернулася до українців через «русофобію».

«Він дуже недурний хлопець!» — Лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин прокоментував події, які розгорілись навколо Потапа

«Всі підставки під електрочайники, як завжди, залишили!» — Леся Нікітюк показала, як зараз виглядає правий берег Херсону після загарбницьких рук рашистів