in

«Жити тут і зараз» — старша донька-мовчунка Ольги Сумської розхвалила роботу в РФ за «криваві» рублі

Старша донька відомої української акторки Ольги Сумської, Антоніна Паперна вже понад півтора року від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну замовчує геноцид української нації та продовжує заробляти криваві рублі країни-агресорки.

В той час, коли зіркова мама намагається всілякими способами «відбілити» честь та репутацію доньки-путіністки, запевняючи, що 33-річна донька мовчить через страх перед російською владою та її режим, то остання в свою чергу теж не сиділа на місці і відкрила своє істинне лице. Нещодавно, на російських телеекранах відбулася прем’єра чотирьох серійного серіалу «Холодна страва», де актриса зіграла головну роль. Антоніна, яка народилася в першому шлюбі Сумської з Євгеном Паперним, дала відверте інтерв’ю для пропагандистського каналу, розхвалюючи роботу в країні-терористці.

«Кілька років я пропрацювала в театрі Вахтангова, одразу після того, як випустилася з театрального інституту імені Бориса Щукіна. Це була моя мрія, до якої я дуже довго йшла. Але акторська доля у всіх складається по-різному: когось одразу запрошують на головні ролі, а комусь доводиться за ці ролі боротися, будучи 25-річною актрисою з великими амбіціями, я розуміла, що те, чого я хочу, і те, що мені дають грати в театрі, не зовсім збігається. але не виключаю, що вони ще колись зійдуться… Кіно ж – магія, це найкраща професія у світі, люба, захоплююча та надихаюча», — розповіла Паперна.

Зірка в той момент, коли російські загарбники вбивають її співвітчизників, продовжує поповнювати їхній бюджет. Зараз активно проходять зйомки нового 60-серійного проекту, де українка грає одну із головних ролей.

«Це мій перший досвід у такому великому проєкті. Робота триває вже чотири місяці, але, незважаючи на такий великий обсяг, нам вдається творити, що дуже цінно», — із захоплення похвалилася донька Сумської.

Актриса старається не зачіпати тему про своїх рідних, які проживать в Україні, але про дитинство все таки розповіла і зауважила, що «жити потрібно тут і зараз».

«Мене дійсно завжди захоплювали жінки, які вміють і поєднувати кар’єру, і бути турботливою мамою та прекрасною дружиною. Я люблю діяльних людей, які не сидять на місці, розвиваються, вигадують, творять, ростуть та йдуть уперед. Час змушує нас жити тут і зараз, треба тільки так… Справді, я дитина, яка виросла за лаштунками. Театр для мене був як рідний дім, я з дитинства розуміла, як влаштовано театральне життя. І мені завжди було це дуже близьким та цікавим», — підсумувала актриса-зрадниця.

Після «розлучення» з Волошиним, Трічер привселюдно «запалила» з відомими українським артистом

Спланована блондинкою провокація: путіністка Кудрявцева нарядилася в ефір РосТБ в кольори українського прапора: росіяни шоковані