in

У Овнів — зміни в кращу сторону, а Близнюки — викриють зрадника серед «своїх»: гороскоп на 29 вересня

Астрологи підготували на 29 вересня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні ваше життя зміниться в кращу сторону, а щастя буде ходити поряд увесь час. Поділіться цією новиною зі своїми друзями та відсвяткуйте з ними радісну подію.

Телець

Нарешті ви зустрінете на своєму шляху ту саму віддану та добру людину. Можете сміливо кликати її під вінець.

Близнюки

Для вас сьогодні вдасться відшукати серед «своїх» ту людину, яка давно намагається нашкодити для вашої репутації. Ви навіть і подумати не могли, що ворог підкрався так близько.

Рак

Астрологи прогнозують для вас реальну можливість здійснити найбажанішу мрію. Проте доведеться докласти своїх зусиль і результат не змусить себе чекати.

Лев

Доведеться сьогодні приділити час для справ, які ви довго відкладали на потім. Не думайте, що їх вирішить хтось інший за вас.

Діва

Доведеться «прикусити» свій язик за зубами аби не наговорити лишнього для своїх колег. Не варто псувати відносини із тими, до кого завтра ви звернетеся за допомогою.

Терези

З самого ранку ви поринете з головою у роботу і вже ближче до вечора будете відчувати, що втратили дисбаланс і рівновагу. Не лякайтеся — все пройде.

Скорпіон

У вас з’явиться відчуття готовності змінити своє життя. Розпочніть діяти вже прямо зараз і в невдовзі досягнете бажаних та видимих результатів.

Стрілець

Сьогодні доведеться налаштуватися на шалений ритм життя і рішення протягом дня доведеться приймати теж зі швидкістю вітру, одна не хвилюйтеся, у вас вдасться зробити все на найвищому рівні.

Козоріг

Цей день не обіцяє нічого приємного, а навпаки, будь обережними аби не вдаритися лицем у бруд.

Водолій

Можете сьогодні видихнути із полегшенням та розслабитися. Все нарешті стало на свої місці і ви можете приділити час для рідних та відпочинку.

Риби

Настав час викинути сміття не лише із голови, а й зробити генеральне прибирання в будинку. Викиніть старі речі, які вам ніколи не пригодяться. Це відкриє двері новим можливостям.

«Це складне рішення» — супермодель Вікторія Маремуха зізналась, як допустила те, що її чоловік спить з іншими

Ані Лорак в честь свого ювілею розважала росіян українськими піснями, а кошти віддала для російського фонду