in

Оголена у ванній: після відвертих танців з ножами Спірс шокувала шанувальників новим відео

Після того, як Сем Асгарі пішов від невгамовної Брітні Спірс, та на деякий час зникла з публічного простору.

Проте, терпіння 41-річної артистки вистачило ненадовго і невдовзі її Instagram знову почав наповнюватися шаленим контентом. Адже як ще по-іншому можна назвати відеоролик, на якому мати двох дітей у тонких трусиках та легкій накидці, що ледве прикривала груди, виконала відверті танці з двома величезними кухонними ножами у руках.

Відомо, що після цієї публікації до будинку співачки завітала поліція, щоб переконатися, що з Брітні все гаразд. Сержант через домофон поспілкувався з представником охорони артистки, повідомивши, що «прибув, ґрунтуючись на інформації, що зірка може відчувати потенційну кризу психічного здоров’я або перебуває під загрозою членоушкодження». Охоронцю Спірс вдалося переконати копа, що зі співачкою все добре, і вона не хотіла б, щоб поліцейські входили на територію її будинку.

Пізніше сама Брітні Спірс написала пояснення в якому зазначила, що ножі були не справжні, а вона лише хотіла «Наслідувати одну з її улюблених виконавиць Шакіру…». Як доказ, що з нею все добре, співачка продемонструвала ще один відеозапис, зроблений у себе у ванній.

Артистка також поінформувала підписників, що вона «абсолютно гола».

Природно, знаменитість відключила можливість коментувати публікації, мабуть, здогадуючись, що в коментарях побачила б шквал критики від фанатів.

Читайте також. Осоромилася: російська пропагандистка Ольга Бузова на високих підборах впала на лід і засвітила зайве.

Розважає росіян разом з матір’ю: як зараз виглядає 12-річна донька зрадниці Ані Лорак, яка проживає в РФ

Найкращий стриптиз, який ви бачили від 60-річних: Демі Мур випадково оголила груди на камеру