in

Розважає росіян разом з матір’ю: як зараз виглядає 12-річна донька зрадниці Ані Лорак, яка проживає в РФ

Спільна донька співачки-зрадниці Ані Лорак та її екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу — Софія, тривалий час не коментувала своє місцезнаходження. Близько року вона провела з батьком-бізнесменом за кордоном, який підтримує, на відмінну від путіністки, українців та засуджує повномасштабне вторгнення. Однак, Лорак весь час стверджує, що донька перебуває разом із нею в Росії, де вона навчається в акторській школі та навчається в одній школі з дітьми російських загарбників.

За словами Кароліни, яка замовчує геноцид українського населення, Софія сильно змінилася і в неї проявився інтерес до сцени. Дівчинка подорослішала і догнала по висоті свою зіркову маму. Це можна помітити на відео з ювілею співачки, який вона влаштувала для пропагандистів у Крокус Сіті Холл. Спадкоємиця Мурата вийшла на сцену в чорній сукні з розпущеним волоссям та радо вітала росіян, підспівуючи Лорак.

Ганебним вчинком з боку російської співачки, яка народилася в Україні, виявилось те, що зірка вирішила заспівати український хіт «Без тебе», написаний ще під час її творчого шляху в Україні. Як стало відомо раніше, цей захід частково запланований ,як благодійний, а виручені кошти співачка-мовчунка віддасть на допомогу для російських фондів, які утримують депортованих дітей з України.

Оконфузилася: російська пропагандистка Ольга Бузова на високих підборах звалилася на лід та засвітила лишнє

Оголена у ванній: після відвертих танців з ножами Спірс шокувала шанувальників новим відео