in

«Хочу піти під вінець із коханим та мати дітей. Вірю, що в Україні це стане можливим» — продюсер Завадюк вперше зізнався, коли відчув потяг до чоловіків

Навесні цього року продюсер шоу «Голос країни» на «1+1» Володимир Завадюк шокував шанувальником новиною про те, що зробив камінґаут.

36-річний шоумен не одразу розкрив ім’я коханого, проте пізніше з’ясувалося, що обранцем Володимира є український дизайнер Артур Кулаковський. Кілька днів тому Завадюк повідомив, що тепер активніше вестиме свій Інстаграм і відразу ж поділився деякими цікавими фактами про себе.

Зокрема, творець відомих шоу розповів про своє коріння, зазначивши, що є спадкоємцем талановитого лікаря. «Я із справжньої медичної династії. Мій дідусь був легендарним лікарем-онкологом. Я продюсер великих розважальних шоу. На телебаченні я з 15 років. Незважаючи на те, що здається дуже впевненою людиною, всередині мене завжди багато сумнівів, самокритики та рефлексії» , – поділився Завадюк.

Завадюк із коханим

Не оминув він і той бік свого життя, який зараз найбільш обговорюється в ЗМІ. Володимир відверто розповів, що симпатія до хлопчиків почала виявлятися у нього з дитинства, проте він довгий час не наважувався в цьому зізнатися. “Я відкритий гей. Відчуття того, що мені подобаються хлопці, було в мене змалку. Знаходжу красу в чоловічій естетиці також. У майбутньому хочу піти під вінець із коханим хлопцем і мати дітей. Вірю, що в Україні це стане можливим», – поділився своїми планами Володимир Завадюк.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Zavadiuk Volodymyr (@zavaduk)

Варто визнати, що деякі передплатники Завадюка критично поставилися до його поглядів на життя та планів на майбутнє:

  • Дідусь, мабуть, перевертається в труні))
  • Молись та пости тримай! Тому що ти найкращий витвір Творця! Нехай диявол відійде від тебе!
  • Співчуваю! Як можна мати дітей від зв’язку одностатевих?

Читайте також. «Він сказав «Так»: популярний український блогер Машуковський зробив пропозицію коханому на вершині Говерли

«Зате він підтримує Україну»: скандальна учасниця «Міс Україна» підтвердила стосунки з російським бізнесменом

«Ой, у лузі, червона калина»: Як зараз живе маленька зірка соцмереж Лео Буша