in ,

«Льошо, чому в тебе зараз таке в житті?» — колишня бек-вокалістка Потапа прокоментувала сучасну творчість репера

Українська співачка Марта Адамчук, яка стала відома публіці завдяки вокальним талант-шоу «Голос країни» та «Х-фактор», а також жартівливому проєкту «Квартал 95», дала відверте інтерв’ю для журналістки Аліни Доротюк.

Близько трьох років артистка працювала бек-вокалісткою у зіркового дуету Потапа та Насті Каменської. Тому блогерка не впустила можливості поставити для близької людини в оточенні репера запитання щодо його теперішньої музичної кар’єри. Доротюк зауважила, що, переглядаючи останні відео, які Олексій поблікує на своїй сторінці у ТікТок, багато хто вважає, що його час, як співака вже завершився.

«Ну, якщо людям немає чим зайнятися і вони прогнозують, що час Потапа пройшов – це його особиста справа. Я не хочу ні оцінювати, ні обговорювати. По-перше, я їх дуже люблю, це моя фактично сім’я. А по-друге, я б хотіла сказати свою думку, якби поспілкувалася з Льошею, спитала б, як він: «Льошо, як ти? Льошо, чому в тебе зараз таке в житті?» – відповіла Адамчук. – Я знаю, що він дуже позитивний, незлий чоловік. І від нього чекати чогось негативного? Можливо, люди бачать те, на що вони налаштовані?» — роз’яснила Марта.

Журналістка поцікавилась, а як сама колишня бек-вокалістка відреагувала на пісню «Волонтер», яку продюсер презентував вже під час повномасштабного вторгнення.

«Я не знаю, чи всіх вона заділа. Можливо, це щось у людей особисте. Можливо, він написав пісню по старій схемі, як колись – не по-злому це зробив, а просто написав пісню у такій структурі, як він це робив раніше. Можливо, цей випадок його теж навчив, що зараз така структура вже не спрацює. Я не знаю, треба питати Льошу», — додала артистка.

Доротюк також цікавило запитання, чому ж припинилася співпраця з між співаком та бек-вокалісткою.

«Коли я потрапила до Потапа і Насті на бек-вокал, це для мене було майже те, що я вже теж сольна виконавиця. На бек-вокалі у них я себе почувала разом з ними зіркою. Була дуже відповідальною трудівницею. Але з бек-вокалу дуже важко перейти в сольне виконання. Я досі, здається, це вигрібаю. Ти завжди себе стримуєш, щоб не випендриться. Це психологія: є зірки, а десь ззаду є ти. А чому співпраця на цьому закінчилася? Ми мали розмову на цю тему, але знову, розмовою й завершилося. Завжди є хтось, хто вищий за нас, він завжди веде туди, де тобі буде краще» — підсумувала зірка шоу-бізнесу.

Читайте також: Проміняла Кароль та Каменських на путіністку Доліну: стало відомо куди зникла фіналістка «Голосу країни-10» Анна Трубецька

Проміняла Кароль та Каменських на путіністку Доліну: стало відомо куди зникла фіналістка «Голосу країни-10» Анна Трубецька

Святий Кличко у компанії проросійського депутата — у скандального забудовника знайшли екстравагантну ікону