in , ,

«Ой, у лузі, червона калина»: Як зараз живе маленька зірка соцмереж Лео Буша

Лео Буша, маленького хлопчика, котрий заспівав акапельно прямо на вулиці гімн Українських січових стрільців «Ой, у лузі, червона калина», зараз знає вся Україна — адже він став зіркою соцмереж. Про те, де Лео тепер та як він живе розповіла його мама — Анна Буша.

За професією мама талановитого малюка — фотограф та відеограф, а її чоловік Олександр працює тренером з футболу та займається блогом. Подружжя має двох синів — Елвіна та Лео. Анна згадує, що як і більшість українців, їх сім’я виявилася не готовою до війни — вони не мали грошових заощаджень і навіть свій електромобіль тримали не повністю зарядженим. Почувши перші вибухи, Анна та Олександр швидко зібрали дітей та залишили Ірпінь. Подружжя планувало деякий час побути на дачі, але згодом було прийнято рішення їхати на захід країни. Там вони оселилися у маленькому селі на Хмельниччині — де батько сімейства і відзняв відео зі своїм молодшим сином, яке майже відразу набрало мільйонні перегляди.

Сім’я Буша пояснює — хлопчик скрізь наспівував «Ой у лузі червона калина» . І коли Олександр дізнався, що Андрія Хливнюка, який натхненно виконав цю пісню на Софіїївській площі, поранено, то вирішив підтримати співака. Він записав як Лео вкотре наспівує «Калину» та виклав відео на своїй сторінці з побажаннями Андрію скорішого одужання. Ролик став вірусним. «За добу цей пост просто розлетівся інтернетом – люди безкінечно його репостили. Наступного дня Лео вже пізнавали на вулиці нашого селища«, – розповіла Анна. Вона була абсолютно не готова до такої шаленої популярності свого маленького сина — але, втім, згодом звикла. «Ми змирились із цим, почувши від багатьох людей, наскільки морально важливим і підтримуючим для них стало відео з нашим сином«, – додала мати хлопця.

Нині сім’ю чекає поповнення — ще у червні Олександр та Анна поділилися з підписниками у соцмережах новиною, що скоро знову стануть батьками. У Елвіна та Лео буде молодший брат. «Діти дуже зраділи, коли про це дізналися, – каже Аня. – Вони мріяли саме про брата. Лео зараз дуже уважний до мене. Інколи підходить і цілує живіт. Елвін весь час перепитує: А зараз спить дитинка? А можна відчути її рухи? Всі з нетерпінням чекають появи нового члена родини«.

Сім’я Буша

Як і всі українські родини, Буша бажають скорішої перемоги України. Анна додала: «А ще ми дуже хочемо на море». До речі, колись маленький Лео на одному з телеінтерв’ю обмовився про мрію поїхати на море, аби назбирати мушель. І буквально через два тижні шанувальники малюка засипали їх мушлями у подарунок. Але якогось матеріального зиску від популярності свого сина сім’я не має — вони не отримали пропозицію гонорару ні під час співпраці зі Святославом Вакарчуком, ні навіть після того як фрагмент відео з’явився у кліпі Pink Floyd в колаборації з Андрієм Хливнюком. Але Олександр та Анна схоже зовсім не переймаються цим, наголошуючи, що це — їх особистий внесок у перемогу.

Читайте також: «Пісня «Фортеця Бахмут» мене дратує!» — співак та військовослужбовець Женя Галич розкритикував колег, які спекулюють на темі війни

«Хочу піти під вінець із коханим та мати дітей. Вірю, що в Україні це стане можливим» — продюсер Завадюк вперше зізнався, коли відчув потяг до чоловіків

Для Раків — непростий вибір, а Стрільцям — грандіозні покупки для себе: гороскоп на 1 жовтня