in ,

«Надія — не при надії»: Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про те, що вона вагітна

Відома українська співачка та тренерка «Голосу Країни-13» Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про те, що вона вагітна від свого чоловіка Міші Кацуріна.

Нещодавно Мережею поширилися припущення чи дійсно зіркова пара очікує на первістка. Шанувальники співачки шукали підтвердження цьому, уважно роздивляючись фото співачки. До того ж, відомий блогер Богдан Беспалов на своєму Youtube каналі розповів, що подружжя начебто бачили на прийомі в лікарні.

Надя Дорофєєва заперечила, що вагітна

Аби спростувати усі можливі плітки про свое цікаве положення, співачка зняла відео, яке опублікувала у своєму аккаунті в TikTok. У кадрі Надя постала у короткому топі, показавши плаский живіт без жодного натяку на вагітність.

Окрім того, для самої артистки такі новини виявилися несподіванкою — у відповідь Дорофєєва лише посміялася. «Доброго раночку, як то кажуть» — написала співачка в описі під відео, додавши жартівливий емоджи.

@nadyadorofeevaДоброго раночку як то кажуть 😂♬ Кохаю але не зовсім — nadyadorofeeva

Варто зазначити, що Надя Дорофєєва та Міша Кацурін ще влітку 2023 зіграли таємне весілля — після року серйозних стосунків. Кацурін вже має двох дітей від попереднього шлюбу — а ось для Надії їх майбутній малюк буде первістком.

Читайте також: «Хочу піти під вінець із коханим та мати дітей. Вірю, що в Україні це стане можливим» — продюсер Завадюк вперше зізнався, коли відчув потяг до чоловіків

«Нагадала виступаючих у Києві Кіркорова та Меладзе» — продюсер Полякової назвав Каменських «зіркою довоєнної епохи»

Близнюкам — нові знайомства, а Рибам — неприємна ситуація: гороскоп на 4 вересня