in

Настя Каменських на тлі чуток про розлучення розповіла про приховані символи у своєму новому кліпі

Нещодавно відома українська співачка Настя Каменських випустила кліп до своєї нової іспаномовної композиції «Tu y Uo». Як відомо, співачка не зазначила серед авторів пісні свого чоловіка Потапа. Цим артистка підігріла інтерес до чуток про розлучення з ним.

На особистій сторінці в Instagram Каменських розмістила відео, в якому було показано залаштунки зйомок кліпу. За словами співачки, її відеоробота має приховані символи, а лірична героїня змушена постійно обирати між «світлим і темним боком», а також між «розумом і почуттями».

Нова відеоробота Каменських має приховані символи

«У відео ми з командою вирішили показати два образи: світлий і темний. Це своєрідний символ боротьби двох особистостей головної героїні: вибір між її світлим і темним боком, розумом та почуттями«, — написала Каменських в описі до ролику.

Також артистка зазначила — в житті кохання дуже часто затьмарює розум людей так сильно, що вони можуть мислити нераціонально. «Як і в житті, часто трапляється так, що сила почуттів затьмарює розум і ми втрачаємо землю під ногами, не маючи змоги мислити раціонально«, — підсумувала співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Після виходу кліпу чутки про розлучення Каменських та Потапа тільки посилилися. Адже з боку користувачів Мережі було багато припущень про те, що така емоційна відеоробота Насті була створена на основі її власних душевних переживань та досвіду. Проте, зіркова пара поки що не дала ніяких коментарів з приводу ймовірного розриву.

Читайте також: Зіркове подружжя Потапа та Насті Каменської розлучилося — блогер

Шість знаків Зодіаку чекає великий успіх цього тижня

Оля Полякова зі своєю старшою донькою похизувалися фігурами у відвертих купальниках на тлі океану в Танзанії