in

Ось, що таке лицемірство: Анатолій «мочить» Лорак і Лободу, тоді як його кум спонсорує війну в РФ

Початок повномасштабної війни в Україні породив безліч конфліктів серед представників українського шоу-бізнесу.

Очевидно, що багато селебріті використовували імена більш успішних колег для того, щоб нагадати про себе і піднятися в рейтингу артистів, які «на слуху». Саме тому практично всі, кому не ліньки, почали критикувати Винника, Лободу, Яму, Потапа та інших українських зірок. У жодному разі не виправдовуючи поведінку перелічених персонажів, все ж таки варто відзначити, що багато критиків воліли не помічати власні грішки, або ж несумлінна поведінка своїх друзів і родичів.

Так, популярний шоумен Анатолій Анатоліч не раз публічно поливав брудом замовчують війну Лорак, Тодоренко і тік вітчизняних блогерів, які, на його думку, недостатньо висвітлюють тему війни, тоді як його близький друг і кум проживає в РФ і спонсорує війну, справно сплачуючи податки до бюджету країни-терористки. Йдеться про колишнього громадянського чоловіка Світлани Лободи Андрія царя, який хрестив дочку Анатолича Лоліту.

Андрій Цар та Світлана Лобода прожили разом 5 років

На цей безсторонній факт звернув увагу оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов. «Ось воно лицемірство. Від Анатолія Анатолича не варто чекати нічого осмисленого, бо цей персонаж працює за старими правилами шоу-бізнесу — він «топить» тих, кого зручно. А по суті, відволікаючи маневр від факапа з Царем та його зради, ми перемикаємось на Лорак, Тодоренка та інших зрадників. Але завжди треба починати із себе. Правда, Анатолію Анатолічу?» — звернувся до шоумена Беспалов.

Читайте також: Відома співачка-мовчунка із Черкас отримала російське громадянство: тепер офіційно фінансуватиме війну в Україні

11-річний син Мішиної стрибнув з другого поверху: що стало причиною такого вчинку?

«Нагадала виступаючих у Києві Кіркорова та Меладзе» — продюсер Полякової назвав Каменських «зіркою довоєнної епохи»