in

11-річний син Мішиної стрибнув з другого поверху: що стало причиною такого вчинку?

Українська акторка Ксенія Мішина, яка самотужки виховує 11-річного Платона, повідомила, що її син отримав роль у серіалі.

Днями, зіркова мама показала в Інстаграм-сторіс свого спадкоємця з новим кольором волосся і зізналася, що це стало необхідним для зйомок в серіалі. Йому дісталася роль кримського татарина Фікрета. З народження у Платона було русяве волосся,  а тепер він став брюнетом, як його мама.

«Для цієї ролі потрібно було пофарбуватися. Він кримський татарин, його звати Фікрет. Там цікава історія, він і хакер, і тіктокер. Ми якось не очікували, що таке в його житті станеться. Але йому дуже подобається», – розповіла Ксенія Мішина.

За сценарієм, для хлопчика довелося виконати небезпечний трюк — стрибнути з другого поверху. Платона міг би замінити каскадер, але рішуче налаштований син Мішиної сам вирішив виконати це завдання. Мама заперечувати також не стала. Спочатку він потренувався з маленької висоти, а потім вдало виконав стрибок із заданої цілі. Юний актор блискавично справився із завданням, а сама Ксенія не могла приховати гордість за свого сина.

Екс-солістка гурту «ВІА Гра» змінила ім’я та по-батькові: співачка похизувалася новим документом

Ось, що таке лицемірство: Анатолій «мочить» Лорак і Лободу, тоді як його кум спонсорує війну в РФ