in ,

Перед самогубством гуляли, займалися сексом і вживали наркотики: виявлено відео брата та сестри, які вистрибнули з багатоповерхівки у Києві

Шокуюча подія сталася вранці 2 жовтня в одному з житлових масивів на Лівобережжі Києва — двоє молодих людей наклали на себе руки, викинувшись з балкона багатоповерхівки. Ми вже писали про те, що загиблими виявилися брат та сестра 2005 та 2006 років народження. Сьогодні стали відомі докладніші обставини того, що сталося.

Як з’ясувалося, 18-річний Володимир та 17-річна Віка не були родичами по крові. Це були зведені брат та сестра, які виховувалися у великій родині у місті Березань Київської області.

За словами місцевих жителів, прийомні діти (а всього в сім’ї їх було 10) жили в добрих умовах, у кожного була окрема кімната. Лише Вова давно привертав увагу зовнішнім виглядом і манерою поведінки: носив широкий темний одяг і з навичок нагадував наркомана.

Вова носив широкий темний одяг і завжди виглядав похмурим

Віка ж — навпаки, справляла враження дівчини старанної та цілеспрямованої. Наступного року вона мала закінчити школу і мріяла вступити до ВНЗ. Для цього самостійно накопичувала гроші — розуміла, що для багатодітних батьків це буде важко.

Віка виглядала позитивною та цілеспрямованою

Все змінилося на початку цього року, коли брат та сестра стали більше часу проводити разом. Віка стала наслідувати стиль одягу Вови, стала виглядати все більш похмурою і менш товариською. Сусіди вважають, що саме старший брат і підсадив її на наркотики.

З минулої зими Віка дуже змінилася

Кілька днів тому брат та сестра спеціально приїхали до столиці, щоб зробити фатальний крок. Для цього винайняли квартиру у висотці.

Пара за день до смерті

Перед самогубством молоді люди гуляли Хрещатиком, Поштовою площею, приймали заборонені речовини і навіть займалися сексом.

Кадри з останнього відео в житті Вови та Віки

Все це знімали на відео. «Ми вдвох… обіймаємось, нюхаємо, проводимо час разом. Зараз ще «доріжку» візьму – і буде добре. Я навіть рада, що так відбувається, що з Вовою, а не з кимось іншим», – коментувала кадри Вікторія.

Перед суїцидом молоді люди вживали наркотики

Налаштувавшись, пара піднялася на 24 поверх будинку, і, не перериваючи відеозапис, разом ступили назустріч смерті.

Дівчина знімала на відео і докладно коментувала все, що відбувається.

Варто зазначити, що в сім’ї загиблих не коментують події, посилаючись на шок і горе. Соціальні служби, які мали контролювати те, що відбувається в прийомній сім’ї, поки не виходили на зв’язок.

Для Близнюків — непередбачуванні обставини, а у Стрільців — можлива крадіжка: гороскоп на 5 жовтня

«Застали вдвох»: Микиту Добриніна запідозрили у романі з відомою українською блогеркою