in ,

«Застали вдвох»: Микиту Добриніна запідозрили у романі з відомою українською блогеркою

Днями Мережею поширилися чутки про ймовірний роман відомого українського телеведучого Микити Добриніна з українською блогеркою, яка у минулому мала стосунки з блогером Богданом Буше.

В інтернет-просторі вирішили, що Микита зустрічається з Чарою Хорив — такі припущення почалися після того, як зірки постали вдвох перед камерою на одному з світських заходів. Вони відвідали урочисту церемонію вручення премії Muzvar Awards 2023, яка відбулася 26 вересня в «Жовтневому палаці» у Києві.

Телеведучий Микита Добринін

Звісно, це привернуло не аби яку увагу широкого загалу — було багато стверджень про те, що Микита і Чара прибули на захід разом та мають романтичні стосунки.

Втім, це неможливо підтвердити чи спростувати — адже ні Микита, ні Чара не розповідають про своє особисте життя.

Микита Добринін і Чара Хорив на церемонії вручення премії Muzvar Awards

Нагадаємо, що Чара Хорив є відомою українською моделлю та блогеркою. Вона перебувала у стосунках з популярним блогером Богданом Буше понад рік, але на початку 2022 пара розпалася. У свою чергу, Микита Добринін у червні офіційно розлучився з блогеркою Дашею Квітковою після трирічного шлюбу — але вони разом виховують 2-річного сина Лева.

Читайте також: «Апетит» дружини перебільшує мої можливості» — Василь Вірастюк розлучається після 15 років подружнього життя

Перед самогубством гуляли, займалися сексом і вживали наркотики: виявлено відео брата та сестри, які вистрибнули з багатоповерхівки у Києві

Грозить «до семи років за ґратами»: Анастасія Волочкова «потрапляє під статтю про дискредитацію армії РФ»