in

Для Близнюків — непередбачуванні обставини, а у Стрільців — можлива крадіжка: гороскоп на 5 жовтня

Астрологи підготували на 5 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Якщо ви бажаєте чогось досягти у цьому житті, то необхідно встати з дивана та розпочати з впевненістю крокувати до мети. За вас цього не зробить ніхто.

Телець

Напрочуд, але ваш день пройде максимально у спокійній та тихій обстановці. Вас ніхто не турбуватиме та не ставитимуть дивні запитання.

Близнюки

Можуть з’явитися непередбачуванні обставини, з якими вам важко буде владнати — доведеться звернутися до друзів за допомогою.

Рак

Сьогодні у вас з’явиться прекрасна можливість розібратися з усіма фінансовими проблеми, які турбували вас на протязі тривалого терміну.

Лев

Сьогодні постарайтеся поглинати в себе усю почуту інформацію, наче губка. В майбутньому вана для вас пригоиться і не раз.

Діва

Не виняток, що вас настигнуть негаразди з близькими  людьми, але постарайтеся не наговорити дурниць. Це може суттєво погіршити ситуацію.

Терези

З завтрішнього дня вся ваша увага буде сконцентрована на великому новому проекті, який не відразу себе оправдає. Постарайтеся підключити до цієї справи якомога більше бізнес-партнерів.

Скорпіон

Постарайтеся почати контролювати свої емоції, адже дуже часто через них ви потрапляєте у не дуже зручні для вас ситуації. Можливо, доведеться звернутися за допомогою до кваліфікованого спеціаліста.

Стрілець

Сьогодні не варто брати із собою велику суму грошей, адже велика ймовірність, що ви витратите їх на необдумані покупки, а також астрологи прогнозують, що дехто може просто викрасти вашого гаманця.

Козоріг

Сьогоднішній день для вас пройде дуже швидко на одному подиху і буде насичений різним подіями. Будьте готові до всього.

Водолій

Не соромтеся розповідати оточуючим про свої мрії та бажання. Повірте, у вашому оточенні є людина, яка захоче реалізувати їх у життя.

Риби

Рибам варто в першу чергу думати про себе. Не відкривайтеся занадто сильно малознайомим людям, тому що вас можуть обдурити. Краще переживайте все всередині себе або поділіться з близькими.

«Шість кілометрів до «нуля» — блогерка-мільйонниця Юлія Верба відправилася на фронт та потішила подарунком українських захисників

Перед самогубством гуляли, займалися сексом і вживали наркотики: виявлено відео брата та сестри, які вистрибнули з багатоповерхівки у Києві