in

Стало відомо, що Ігор Кондратюк відбирає «левову частку» військової зарплатні у Віталія Козловського

У 2003 році маловідомий юнак Віталій Козловський здобув перемогу у музичному проєкті «Шанс» з піснею «Чорнобривці» та розпочав співпрацювати із Ігорем Кондратюком. Однак у 2010 році між ними виникли непорозуміння і у 2012 році вони припинили сумісну роботу.  Публічні люди понад 10 років з’ясовують стосунки через суд і як відомо, артист має повернути для Кондратюка чималу суму грошей.

Продюсер Вадим Лисиця нещодавно зустрічався з Віталієм, який служить у лавах ЗСУ і розкрив подробиці ворожнечі Кондратюка і Козловського. Він дізнався, що співак отримує лише частину коштів, яку виплачують для військових. Інша частина зарплатні з нього вираховується і нібито переходить до його колишнього продюсер Ігора, який відсудив у Віталія чималу суму.

«До мене недавно завітав боєць Нацгвардії Віталій Козловський. Не від нього я потім дізнався, що левову частку військової зарплатні, що отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. В мене є лише надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим», — розповів Вадим у Фейсбук.

Для Лисиці ця ситуація є дивною і йому вже навіть встиг написати у приватні повідомлення Кондратюк з негативною критикою.

«Я сам був у подібній ситуації з моїм колишнім артистом і розумію природу таких стосунків, але цей випадок мені здається зашкваром, або як каже зараз молодь — «це крінж». Цікаво що відповість Ігор Васильович? UPD: Ігор Васильович в особистих прямо мені вказав, що я не маю розуму, що мені здається трохи дитячим садочком. Чекаємо на його публічні думки», — підсумував продюсер.

.

Відомій українській театральній актрисі загрожує до 12 років в’язниці: прославляла «русскій мір» на окупованих територіях

Дівам — проблеми зі здоров’ям, а у Стрільців — лінивий день: гороскоп на 6 жовтня