in

Відомій українській театральній актрисі загрожує до 12 років в’язниці: прославляла «русскій мір» на окупованих територіях

Українська театральна актриса і хормейстерка Ружена Рубльова, яка під час окупації Херсона перейшла на бік країни-терористки, може загриміти у в’язницю на 12 років.

Рубльова ще наприкінці літа 2022 року заручилася підтримкою проросійської «адміністрації» та стала керівником двох музичних шкіл. Під час навчання вона прививала маленьким українцям любов до Росії, в той час, як російські загарбники знищували їхні домівки та вбивали мирне населення. Рівненська обласна прокуратура провела розслідування та передала акт до міського суду, звинувачуюючи колаборантку за 6 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

«Виступала артистка-колаборантка і під час концерту, організованого державою-агресором та присвяченого «входженню до складу Російської Федерації нових територій», а саме Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей у супроводі «хору військ національної гвардії Російської Федерації», – повідомили прокурори.

За статею, в якій звинувачують прихильницю путінського режиму їй загрожує максимальний термін позбавлення волі від 10 до 12 років та з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років, з конфіскацією майна або без такої. Де наразі перебуває зрадниця — невідомо.

Читайте також: «Що то за г*мно?» — український військовий висміяв блогерку Вербу за її хайп на допомозі для ЗСУ

Переможниця «Холостяка» Шульгіна припустила чому Яна Соломко зрадила Україну, а тепер «перевзулася в повітрі»

Стало відомо, що Ігор Кондратюк відбирає «левову частку» військової зарплатні у Віталія Козловського