in

Дівам — проблеми зі здоров’ям, а у Стрільців — лінивий день: гороскоп на 6 жовтня

Астрологи підготували на 6 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Настав час приділити увагу для довгострокових справ, але не кваптеся робити поспішних висновків. Краще дослухайтеся до думки оточуюючих і вам вдастяться сворити перспективний бізнес-проект.

Телець

Для вас важко даються ухвалення яких-небудь бізнес-проектів, але не нервуйте через це. Зверніться за допомогою до близької вам людини.

Близнюки

Сьогодні про себе дасть знати ваше здоров’я. Не жертвуйте своїм самопочуттям заради роботи. Нічим хорошим це не закінчиться.

Рак

У вас в голові зародиться дуже вдала ідея, яку варто негайно реалізувати. Вона в майбутньому принесе для вас хорошу фінансову підмогу.

Лев

Щось ви засиділися у чотирьох стінах. Ану негайно приводьте себе до ладу і йдіть в світ та шукайте нові знайомства, які скоро стануть для вас у нагоді.

Діва

Доведеться переглянути свій раціон харчування та відкореагувати його. Велика ймовірність харчового отруєння.

Терези

Постарайтеся почати контролювати свої емоції, адже дуже часто через них ви потрапляєте у не дуже зручні для вас ситуації. Можливо, доведеться звернутися за допомогою до кваліфікованого спеціаліста.

Скорпіон

Настав той день, коли вам варто зайнятися своєю фізичною самопідготовкою. Негайно прямуйте у спортивний зал або позаймайтеся просто неба.Не забувайте про водний баланс.

Стрілець

У вас видасться лінивий день. Вам зовсім не захочеться віддаватися роботі і це не дивно — скільки друзів запросили вас на прогулянку.

Козоріг

Сьогодні вам доведеться показати усі свої здібності, бо доля бажає перевірити вас на міцність. Не переймайтеся — все вийде в найкращому вигляді.

Водолій

Ретельно контролювати свої фінансові витрати, адже через необдумані покупки у вас залишилося зовсім мало коштів до зарплатні.

Риби

Сьогодні вам захочеться потішити своїх рідних якоюсь приємною справою. Можете влаштувати для них сюрприз — вони це оцінять.

Стало відомо, що Ігор Кондратюк відбирає «левову частку» військової зарплатні у Віталія Козловського

Вдягли наручники і стали бити руками та ногами: у Польщі поліцейські жорстоко вбили 26-річного українця