in

«Що то за г*мно?» — український військовий висміяв блогерку Вербу за її хайп на допомозі для ЗСУ

Скандал навколо відомої блогерки з Івано-Франківщини Юлії Верби, який розгорівся в мережі місяць назад, лише набирає обертів.

Тему донатів дівчини порушили Притула та Тимошенко, дорікнувши їй за те, що маючи мільйону кількість підписників, необхідно піднімати тему зборів для військових. Однак Верба чітко відповіла їм, що не має бажання хизуватися на публіку допомогою на ЗСУ. Пройшло трохи часу і блогерка-мільйонниця шокувала підписників кадрами з передової. Її метою поїздки було доставити для українських захисників чотири позашляховики, які вона придбала сама за 600 тисяч гривень. Не побоявшись постійних обстрілів, дівчина побувала за шість кілометрів від нульової лінії фронту.

І все би було чудово, але усім не догодиш і, навіть після такої суттєвої допомоги Юлії,найшлися ті, які накинулись на неї з невдоволенням. Боєць батальйону «Айдар» Стас «Осман» у Телеграм-каналі «Говорить снайпер» висміяв автомобілі, які «доїдуть до першої гірки».

«Як закрити 2 збори за війну по 500 тисяч з багатомільйонною аудиторією і хайпонути на весь інтернет через свій равликовий мозок? Будьте Юлічкою Вербою, купіть 4 радянських корчі для евакуації, які доїдуть до першої гірки. Як же ви за*бали хайпити на війні, шкури тупорилі», — висловився військовий в сторону блогерки.

Під її останніми постами, пов’язаними з допомогою для ЗСУ, коментатори залишили чимало негативних висловлювань:

  • Проснулась
  • Проснулась на 2 рік війни 😢 але хоч і так вже +
  • Зеленський нарешті зателефонував Юлі…
  • Юля, я вибачаюсь. А що то за гавно для евакуації ЗСУ. Це прикол такий. Ці корита сокові і 500 метрів не пройїдуть.
  • То треба було щоб притула і Тимошенко дали в чоло називається)))

«Від Бориса Апрєля до Zi Faamelu»: як зараз виглядає та куди втікла з України трансгендерна співачка

«Амазонка» — українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук похизувалась підтягнутою фігурою у відвертому купальнику