in

«Робиш мене щасливою!» — українська дзюдоїстка Дар’я Білодід похизувалася обручкою на безіменному пальці

Декілька днів тому українська дзюдоїстка Дар’я Білодід відсвяткувала своє 23-річчя та засвітила на безіменному пальці каблучку.

Відповідними знімками бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року поділилася в своєму Інстаграм, на якому вона постала в розкішній міні-сукні зі сріблястих кристалів, які мерехтіли на світлі. Відвертий образ з оголеною спиною додав ще більшої привабливості та загадковості. Волосся спортсменка накрутила в об’ємні локони та залишила розпущеним. Прекрасним доповненням романтичного аутфіту став класичний макіяж та маленька сумочка-клатч.

Найбільшу увагу підписників привернула увагу каблучка, яку чемпіонка Європи демонстративно показала у кадрі. Дівчина в підписі під фото подякувала таємничому бойфренду, якого вона не поспішає показувати для публіки, за те, що поряд із ним вона щаслива.

«Вчора мені виповнилося 23 роки☺️Це був неймовірний день! Дякую, що робиш мене щасливою❤️» — написала Дар’я.

Наразі, дівчина не потішила своїх шанувальників новиною про те, що заручилася, але неодноразово робила натяки на те, що її серце невільне. До цього часу Білодід ще не перебувала в офіційному шлюбі, але про два серйозних її романи відомо.

Читайте також: Чоловіка Трінчер зловили на гарячому на сайті знайомств

Брітні Спірс вкотре привернула увагу поліції — співачці загрожує штраф

Ніна Матвієнка розчулила мережу своїм «посмертним» зверненням до дочки Тоні