in

Чоловіка Трінчер зловили на гарячому на сайті знайомств

Нещодавно відомий український блогер Богдан Беспалов зробив резонансну заяву, щодо шлюбу співачки Анни Трінчер з бізнесменом Олександром Волошининим. Як йому повідомили перевірені канали, які близькі до оточення зірки, подружжя давно розлучилося, але старанно це приховує від публіки. Сама ж Анна прокоментувала ці чутки, запевняючи, що у них з чоловіком все гаразд, а ненависники лише намагаються посіяти між ними чвари.

Але, факти, які вказують про розрив просочуються в інформаційний простір все дедалі більше. Цього разу Волошина «спалили» на сайті знайомств, де він вочевидь в «активному пошуку» психолога, адже декілька місяців тому зіркові люди повідомили, що переживають складний період у відносинах.

«Чоловік Ані Трінчер, з якою вони перебувають у кризових стосунках, знаходиться в Tinder. Верифікований профіль. Тобто це реальна сторінка Олександра. Ви запитаєте: «І що тут такого?» Я згоден, якщо ви просто зустрічалися, розлучилися, але вони ж у шлюбі. І коли двоє людей одружені, один з яких зависає на Tinder, моє запитання: це точно криза? Або мова йде про те, що ви приховуєте реальну причину, чому ви не разом?» — повідомив Беспалов для своїх слухачів.

Блогер зауважив, що Анна та Олександр красиво грають на публіку, а все, що відбувається у них в реальному житті — старанно приховують.

«У мене питання до Ані. Якщо у вас все добре, просто криза, чому твій чоловік мечиться на Tinder? Аню, пора задуматися, тому що загравання з публікою, намагаючись показати, що все відмінно — не працює. Роби висновки і проведи дисциплінарну роботу зі своїм чоловіком, тому що такими кроками він «палить» абсолютно штучну картинку вашого щастя», — додав на завершення Беспалов.

«Він забирає всю мою зарплату»: Віталій Козловський розповів про скандал з екс-продюсером Кондратюком

«Неук і рецидивіст!» — Кондратюк публічно наїхав на Козловського та розповів, чому забирає його військову зарплату