in

«В штурмах йшов у першій двійці…» — зірка серіалу «Кріпосна» повідомила про втрату близької людини

Зірка серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна повідомила, що її родину спіткало горе — російсько-українська війна забрала життя її рідного дядька.

Як відомо, Ігор Єфремов, захищаючи Україну, загинув 4 жовтня, не доживши декілька днів до свого ювілею. Цьогоріч — 23 жовтня йому мало б виповнитися 50 років, однак доля розпорядилася інакше. Актриса в Інстаграм розмістила три фото, різниця між якими складає менше трьох місяців. На двох фото Герой України стоїть з племінницею та її сином, а на останньому — його могила з жовто-блакитною стрічкою.

«Сьогодні 9 днів, як твоя душа відлетіла у світи Героїв, — написала акторка 12 жовтня. — Моєму синові 4 роки — я зроблю все можливе, щоб він пам’ятав тебе і пишався своїм двоюрідним дідусем. Ти так боявся йти на війну, але на полі бою був найсміливішим. Твій побратим розповів, що в штурмах ти йшов у першій двійці – ти нам цього не казав… І ти повертався в живих. Ти і твої побратими загинули від рук зрадника». — написала актриса.

Фото: www.instagram.com/annasagaidachnaya

Сагайдачна згадує рідню лише хорошими словами. За її словами дядько приховував від сім’ї те, що він мав брати участь в штурмі. Ігор був простим чоловіком, але після смерті закріпив за собою звання «Героя України».

Фото: www.instagram.com/annasagaidachnaya

Читайте також: Ніна Матвієнка розчулила мережу своїм «посмертним» зверненням до дочки Тоні

Зливала локації військових об’єктів: суд виніс вирок агентці РФ з Кіровоградщини

«Попивають «Белліні» у Данії…» — дорослі сини мера Садового чілять за кордоном і вихваляються цим у соцмережах