in ,

Зливала локації військових об’єктів: суд виніс вирок агентці РФ з Кіровоградщини

13 жовтня суд призначив агентці РФ з Кіровоградщини найвищу міру покарання — довічне ув’язнення.

Зрадницю затримали цієї весни якраз під час злиття інформації ворогу. Відомо, що вона надсилала геолокацію військових об’єктів та критичної інфраструктури Кіровоградщини для окупантів, а ті в свою чергу наводили ракети та неодноразово влучали в данні об’єкти. Найбажанішою ціллю ворога були підприємства Укроборонпрому та нафтопереробної галузі.

Як повідомила пресслужба СБУ, то фігурантку звинуватили у державній зраді та оголосили вирок з довічним позбавленням волі. Під час обшуку в неї було знайдено та вилучено телефон, за допомогою якого вона «зливала» інформацію терористу окупаційних угруповань РФ, а той доповідав для куратора з Росії.

«Служба безпеки наголошує на невідворотності покарання за злочини проти нашої держави», – повідомили в СБУ.

Кілька днів тому в інтерв’ю «Українській правді» генерал Кирило Буданов змушений був визнати свою помилку своїх оптимістичних прогнозів щодо закінчення війни. «Зараз, на жаль, ситуація змінилася. Сили оборони вибилися з графіка. Світ не був готовий до війни такої інтенсивності. Це відчуває як Україна з її союзниками так і Росія», — відзначає головний розвідник країни.

Марія Машкова зустрілася із сестрою — Мілою Зеленською та замилувала кумедним спільним селфі

«В штурмах йшов у першій двійці…» — зірка серіалу «Кріпосна» повідомила про втрату близької людини