in

Перестала голити лице, не дивлячись на насмішки: як зараз виглядає 30-річна бородата модель OnlyFans

30-річна Корал Рене, яка з 9-річного віку має густі бакенбарди на обличчі, припинила голитися та стала почуватися щасливою, не дивлячись на гнівну критику в свій адрес.

Бородата жінка хворіє на синдром полікістозних яєчників (СПКЯ), яке виникає внаслідок порушення функції роботи гіпоталамуса, гіпофіза та яєчників і призводить до відсутності овуляції у жінок. Вона з жахом пригадує 90-ті роки, коли вона була ще зовсім дитиною, але страждала від постійної критики та потоку знущань.

«Приблизно з чотирьох років у мене почала темніти шкіра на шиї, колінах, ліктях і кісточках, що було спричинено резистентністю до інсуліну, пов’язаної з моїм СПКЯ. Одна людина подумала, що я брудна, і порадила мені почухати шкіру у ванні, щоб змити її» — згадала Рене.

Такою знають Рене її підписники в OnlyFans, коли вона ще голила обличчя

 

Зараз же творець контенту для дорослих припинила прислуховуватися до думки оточуючих, відмовилась від бритви та стала по-справжньому щасливою. Також, у її відносинах з 25-річним бойфрендом, який обожнює свою кохану з її бакенбардами, настав новий період.

«Після того, як я припинила голитися, ми обидва стали набагато щасливішими — він, тому що я нарешті набула більше впевненості в собі, а я, тому що я більше не відчувала такого болю від гоління чутливої шкіри», — повідомила «бородата» жінка.

Варто відзначити, що, не дивлячись на стосунки, жінка і надалі публікує контент на сайті для дорослих OnlyFans. Щоправда, зараз її доводиться терпіти велику кількість критики і насмішок через свій зовнішній вигляд.

Корал зізнається, що витримує лише завдяки підтримці рідних і  понад 20-тисячній аудиторії вірних фанатів у TikTok.

«Моя борода не має нічого спільного з тим, що я дивна чи особлива. Я люблю себе, і це дратує людей», — додалє Рене.

Читайте також: Представник Фінляндії на «Євробаченні-2023» жбурнув український прапор під стіл: співак прокоментував свій ганебний вчинок

Помер Сергій Гладков — зірка шоу «Каламбур»

Для Козерогів — стрибок у кар’єрному рості, а Водоліїв — легко довести до сліз: гороскоп на 20 жовтня