in ,

Помер Сергій Гладков — зірка шоу «Каламбур»

Український актор Сергій Гладков, який став відомим широкому загалу завдяки ролі Мужика в шоу «Деревня дураков», помер на 61-му році життя.

Причина смерті зірки телепередачі «Каламбур» наразі невідома, але інсайдери повідомляють, що Сергій останнім часом дуже сильно хворів. На сторінці проєкту «Каламбур» у Facebook зазначено — прощання з Гладковим відбудеться 21 жовтня в Одесі.

Сергій Гладков в образі Мужика під час зйомок у проєкті «Каламбур»

Сергій Гладков народився 20 лютого 1963 року у Харкові. Вчитися майбутній артист вирішив в Одесі — там він здобув диплом Політехнічного інституту за спеціальністю «Машинобудування та робототехніка». Згодом Сергій оволодів знаннями з режисури та пантоміми і почав ставити комедійні вистави. В рамках проєкту «Каламбур» він написав сценарій до відомої «Деревни дураков», а також зіграв головного героя у цій частині шоу. Варто зазначити, що колектив Сергія «Магазин Фу» з 1989 року працював у Одеській держфілармонії.

З 2000 року Гладков у якості звукорежисера працював в проєктах «Дружна сімейка», «Комедійний коктейль» та «Комедійний квартет». А в 2003 році брав участь у створенні 60 короткометражних мультиплікаційних серій за мотивами «Деревни дураков» для проєкту «S.O.S» — артист був задіяний як продюсер, сценарист та звукорежисер.

Сергій Гладков у 2020 році

В останні роки Гладков перестав зніматися та вирішив повністю присвятити себе роботі зі звуком та сценаріями. Що ж до особистого життя артиста — Сергій був одружений та виховував двох доньок.

Читайте також: «Щось особисте і романтичне» — 22-річна «коханка» Костянтина Меладзе прокоментувала чутки про їхній роман

Представник Фінляндії на «Євробаченні-2023» жбурнув український прапор під стіл: співак прокоментував свій ганебний вчинок

Перестала голити лице, не дивлячись на насмішки: як зараз виглядає 30-річна бородата модель OnlyFans