in

Представник Фінляндії на «Євробаченні-2023» жбурнув український прапор під стіл: співак прокоментував свій ганебний вчинок

Фінський репер та представник Фінляндії на «Євробаченні — 2023» Єре Пойхьонен, відомий як Käärijä, під час одного зі своїх концертів ганебно вчинив із українською символікою.

Це сталося в той момент, коли шанувальники передали йому із залужовто-блакитний стяг, а він, не розуміючи, що саме прилетіло до нього зі сцени, жбурнув прапора геть і почав кричати: «Ні-ні-ні!!!». Пізніше він презирливо заштовхав прапора України під стіл.

Не дивно, що інцидент викликав різку критику серед користувачів мережі і його сторінка розпочала розриватися від негативних коментарів.

Відмітимо, що коли проходив конкурс «Євробачення», то цей співак потоваришував із українським гуртом TVORCHI. «Ваша пісня — відмінна. Хочу побажати українцям сил і любові. Те, що відбувається зараз — жахливо. Однак ви повинні битися і перемогти у цій війні», — казав тоді артист. А коли його питали про улюблену артистку, то він назвав Вєрку Сердючку.

Через короткий проміжок часу Käärijä, усвідомивши свою провину, вибачився перед українцями за свою неадекватну поведінку. Як зізнався фінський співак — він просто переплутав прапор України зі швецьким.

«Я думав це прапор Швеції. Це моя вина! Дуже сумно, що люди зараз ненавидять мене через непорозуміння» — відповів репер.

Читайте також: «Що тут відбувається?!» — Трінчер оприлюднила відео, як застала Волошина у ліжку з асистенткою

«Що тут відбувається?!» — Трінчер оприлюднила відео, як застала Волошина у ліжку з асистенткою

Помер Сергій Гладков — зірка шоу «Каламбур»