in ,

Йому було лише 23 і він був непридатний до військової служби: на війні загинув волонтер, плавець і дитячий тренер Дмитро Одинець

16 жовтня в бою біля села Синьківка на Харківщині загинув боєць штурмової роти “Гонор” Дмитро Одинець.

Хлопцю було лише 23 роки, він був дитячим тренером з плавання і спеціалістом у сфері інформаційних технологій, за що на фронті отримав позивний «ІТ». Щоправда, навіть його рідні не знали, що Дмитро воює — він був непридатним до військової служби. Однак, від самого початку повномасштабного вторгнення, хлопець шукав усі можливості, аби потрапити на фронт. І таки знайшов, коли став військовим волонтером, а у липні цього року був прийнятий долав ЗСУ.

«Про перебування на передовій наш Герой практично нічого не розповідав близьким. Сестра Вероніка каже, що вони навіть думали, що він був просто оператором дрона, а Дмитро насправді був членом штурмового взводу», — коментують у міській раді Рівного.

З перших днів повномасштабного вторгнення Дмитро допомагав у штабі благодійного фонду «Солом’янські котики». Друзі і побратими на своїй сторінці у Facebook висловили співчуття рідним Героя, а також залишили посилання на рахунок Монобанку для тих хто хоче допомогти мамі і сестрі Дмитра Одинця, які потребують підтримки у ці хвилини.

Читайте також: Наш Герой!!! Йому навіки 23 роки… Витримав бій тривалістю більше 200 годин…

Терезам — налагодити стосунки з другою половинкою, а для Водоліїв — гарантовані несподіванки: гороскоп на 22 жовтня

Сергій Жадан та Христина Соловій втрапили у скандал через свій новий кліп: Церква вимагає видалити його