in

Терезам — налагодити стосунки з другою половинкою, а для Водоліїв — гарантовані несподіванки: гороскоп на 22 жовтня

Астрологи підготували на 22 жовтня 2023 року для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Проведіть цей день максимально спокійно та в домашній обстановці аби вам не довелося підлаштовуватися під інших.

Телець

Цей день варто присвятити для своєї сім’ї та рідних. Поспілкуйтеся з другою половинкою за чашкою ароматної вранішньої кави, а згодом вирушіть на прогулянку до лісу — погода сприятиме цьому.

Близнюки

Настав саме той день, коли необхідно зосередитися на подальших планах та цілях. Не лінуйтеся, адже зірки прогнозують для вас успіх.

Рак

Приділіть час для свого здоров’я. Якщо відчуваєте необхідність — відвідайте спортзал або ж запишіться на сеанс масажу. Також налаштуйте свій раціон харчування.

Лев

Астрологи прогнозують вам прояв лідерських якостей, тому не зволікайте, а швидше приймайте правильне рішення, а команда послідує за вами.

Діва

Якщо ви довгий час не наважувалися записатися на корисні курси, які допоможуть здобути нові знання, то сьогодні негайно виправіть цю ситуацію.

Терези

Цей день ідеально підходить для вирішення проблем у стосунках зі своєю другою половинкою. Спробуйте поговорити по душах та зрозуміти одне одного.

Скорпіон

Сьогодні постарайтеся уникати необдуманних покупок та відкладіть свій гаманець подалі від ваших очей. Адже ваше фінансове положення не в найкращому стані.

Стрілець

Ваша душа потребуватиме саморозвитку, однак не очікуйте, що за це буде розраховуватися дехто інший. Розраховуйте лише на себе.

Козоріг

Подумайте, можливо у вас із кимось з родичів давно розвивається конфлікт і ви все ніяк не можете його вирішити. Отже сьогодні саме той день, коли варто розставити всі крапки над «і».

Водолій

Для Водоліїв сьогодні гарантовані несподіванки. Спочатку вам здасться, що це не те, про що ви мріяли, але не робіть поспішних висновків.

Риби

Сьгодні всі ваші думки будуть вирувати у мріях. Ну і нехай, адже це так корисно, але не забувайте про реальність.

В медовий місяць — на фронт: екс прокурору Ільницькому, який відгуляв лакшері весілля у Львові, вручили повістку

Йому було лише 23 і він був непридатний до військової служби: на війні загинув волонтер, плавець і дитячий тренер Дмитро Одинець