in , ,

Сергій Жадан та Христина Соловій втрапили у скандал через свій новий кліп: Церква вимагає видалити його

Днями українська співачка Христина Соловій та музикант і лідер гурту «Жадан і Собаки» Сергій Жадан втрапили у гучний скандал через відеокліп, відзнятий на їхню спільну композицію «Серце».

Автором тексту пісні став Сергій Жадан, музику написала Христина Соловій. Процес зйомок відбувався у Львові та в церкві св. Андрія Первозванного. Причиною скандалу стало обурення парафії храму щодо суті відео — адже у кліпі була висвітлена підтримка ЛГБТ-спільноти, на деяких кадрах одностатеві пари цілуються просто в камеру. Як відомо, церква виступає категорично проти одностатевих стосунків.

За словами представників храму св. Андрія Первозванного, відео нібито «пропагує антихристиянські цінності та порушує суть та сценарій кліпу, який заздалегідь було узгоджено». Тому як тільки відео було опубліковано в Мережі — вони попросили артистів видалити його.

«Слава Ісусу Христу! Дорогі у Христі брати й сестри, хочемо виступити з приводу появи в мережі Інтернет кліпу «Серце» за участі Христини Соловій і Сергія Жадана. Ми вже звернулися до них із проханням про видалення цього кліпу, оскільки він пропагує антихристиянські цінності та порушує суть і сценарій кліпу, про який ми наперед були поінформовані. Щиро всіх перепрошуємо!» — таку заяву оприлюднили представники храму св. Андрія Первозванного.

Наразі кліп досі є на на офіційному Youtube-каналі гурту «Жадан і Собаки», а самі артисти ніяким чином не прокоментували скандал навколо своєї відеороботи.

Читайте також: Російського блогера Даню Мілохіна, який під час війни заспівав гімн України, побили в Грузії

Йому було лише 23 і він був непридатний до військової служби: на війні загинув волонтер, плавець і дитячий тренер Дмитро Одинець

ДБР відреагувало на скандал з розкішним весіллям у Львові, фігуранткою якого була їхня експрацівниця Роксолана Москва