in ,

Знову пишне весілля на Львівщині: розкидали стодоларові купюри під російський реп, ведучим був Юрій Ткач (ФОТО, ВІДЕО)

Судячи з усього, саме Львівщина, як віддалена від військових дій область, цьогоріч стане рекордсменом по кількості проведених там пишних весіль, які коштували організаторам мільйони доларів.

Українці ще не встигли оговтатись після скандальної вечірки колишнього прокурора Ільницького і співробітниці ДБР Москви, як стало відомо, що в цей же час у одному із найдорожчих готелів країни з розмахом відмічали ще одне весілля. От тільки, якщо у першому випадку винуватцями торжества були співробітники правоохоронних органів, то у другому — скандальний блогер Олег Захаров, який хайпував на тому, що разом із поплічниками споювали дівчат і вчиняли над ними насильницькі дії сексуального характеру.

Фігуранта кримінальної справи упізнав журналіст Андрій Лохматов, який і оприлюднив інформацію та відео гламурної вечірки у Facebook. «Ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п’яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому – все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати – прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників. Головне, аби вчасно і добре платили. Так і живемо», – написав автор публікації.

Юрій Ткач із женихом

Ґвалтівник вихваляє Ткача. Той радісно обіймається з фігурантом кримінальної справи.

Фігурант справи про зґвалтування пообіцяв, що його весілля запам’ятають усі.

Фото: соцмережі

«Маладьож» розсипає стодоларові купюри під російський реп.

Нагадаємо, у січні цього року широкого розголосу набрала кримінальна справа щодо групи блогерів з Івано-Франківська, які приїхали у столицю, де і влаштовували гучні вечірки. Під час гулянь вони накачували дівчат алкоголем і наркотиками, після чого ґвалтували безпомічних, знімаючи усе це на відео.

Ґвалтівників затримали співробітники поліції

Незважаючи на відкриття кримінальної справи і взяття фігурантів під варту, через деякий час дехто із підозрюваних вийшов на волю.

Олег Захаров у залі суду

Читайте також: ДБР відреагувало на скандал з розкішним весіллям у Львові, фігуранткою якого була їхня експрацівниця Роксолана Москва

ДБР відреагувало на скандал з розкішним весіллям у Львові, фігуранткою якого була їхня експрацівниця Роксолана Москва

«Прибрати його тепер неможливо» — зрадниця Повалій показала росіянам, як хірург спотворив її обличчя