in ,

ДБР відреагувало на скандал з розкішним весіллям у Львові, фігуранткою якого була їхня експрацівниця Роксолана Москва

Державне бюро розслідувань вирішило дати свій коментар щодо лакшері весілля у Львові, яке організувала їхня експрацівниця Роксолана Москва.

Колишня працівниця Львівського територіального управління ДБР влаштувалася на посаду провідного спеціаліста сектору кадрової роботи та державної служби ТУ ДБР у 2018 році. Керуючим на той час був Роман Труба, а Роксолана, як виявляється, є племінницею його колишньої дружини. Однак, пропрацювавши на цій посаді кілька років, Москву звільнили, але наречена намагається поновитися на цій посаді і зараз триває судовий процес у цій справі.

Нещодавно, Роксолана вийшла заміж за експрокурора Ростислава Ільницького, а гучне святкування молодята влаштували в елітному комплексі неподалік Львова. Святкування проходило два дні і обійшлося парі приблизно в один мільйон доларів.

Радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян відреагувала на заяву про те, що на лакшері весіллі фігуранткою була їхня експрацівниця.

«В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена – це колишня працівниця Теруправління ДБР у Львові. Вона наказом була звільнена з ДБР вже майже два роки тому. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки», – заявила Сапьян.

Також Сапьян зазначила, що розкішне весілля на таку суму коштів в умовах війни — це лише питання їхнього сумління.

«Не варто пов’язувати лакшері весілля з колишньою роботою молодят. Це – питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни», – підсумувала радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань.

Варто нагадати, що колишньому прокурору Ростиславу Ільницькому, який нещодавно відгуляв розкішне весілля з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою у Львові, отримав повістку. Таку інформацію надало видання «Еспрессо.Захід», яке подало запит у Львівський обласний ТЦК та СП та чекає на офіційне підтвердження інформації.

Сергій Жадан та Христина Соловій втрапили у скандал через свій новий кліп: Церква вимагає видалити його

Знову пишне весілля на Львівщині: розкидали стодоларові купюри під російський реп, ведучим був Юрій Ткач (ФОТО, ВІДЕО)