in ,

«Ми офіційно розлучені»: Віра Брежнева надала українським ЗМІ підтвердження свого розриву з Меладзе

Колишня учасниця «золотого» складу гурту «Віа Гра» Віра Брежнєва, яка нині виступає під сценічним ім’ям VERA, вперше прокоментувала чутки про її розлучення з відомим композитором Костянтином Меладзе.

Пара одружилася у 2015 році, а вже у 2022 році почали ширитися чутки про розрив їхніх стосунків. Лише декілька днів тому співачка офіційно підтвердила, що відтепер вони з Костянтином не є подружжям.

В рубриці ЖВЛ для «Сніданку з 1+1» Брежнєва дала коментар з цього приводу, зауваживши що має прохання поважати їхнє рішення. Адже, за її словами, вони з Меладзе бажали би залишити за ними право на приватність.

«У Мережі шириться багато спекулятивних тем, чому ми з Костянтином розлучилися, але ми хотіли б залишити за собою право це не коментувати. Із вдячністю та повагою одне до одного просимо всіх поважати наше рішення», — зазначила Віра.

Варто зазначити, що Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе перебували у шлюбі з жовтня 2015 року — а вже влітку 2022 року Мережею поширилися плітки про розлучення знаменитої пари. Неодноразово висувалися припущення, що це сталося через різну позицію подружжя щодо повномасштабної війни в Україні. Адже Брежнєва різко засудила вторгнення РФ та зайнялася волонтерською діяльністю — у той час як її зірковий чоловік обрав мовчання. І лише 6 жовтня цього року співачка офіційно зізналася, що наразі розлучена. Відвертими переживаннями Віра поділилася у мініальбомі «Дякую» — в якому розповіла про трансформації, котрі сталися з нею.

Читайте також: «Продемонструвала таланти» — нова пасія Костянтина Меладзе засвітила сідниці, позуючи на яхті

Максим Галкін зізнався, чи збирається він вступати в армію Ізраїлю

Для Близнюків — зустріч з однодумцями, а Терезам — доведеться шукати компроміс: гороскоп на 11 жовтня