in

Розважається в Іспанії: Потап зачитав реп про свою сексу@льність, у якому згадав Дорофєєву, Дантеса та Кацуріна

Репер Олексій Потапенко, який знову під час повномасштабного вторгнення виїхав з України та перебуває зараз в Іспанії разом із дружиною, не припиняє публікувати ролики розважального характеру.

Після численної критики в свою адресу, яка розпочалася з того моменту, коли продюсер не поспішав повертатися додому після 24 лютого 2022 року та ставати на захист рідної землі,  Потап декілька днів тому записав відеозвернення. В своїй промові він повідомив, що має бажання «закінчити на цьому. Без образ». В українців ж відразу закралася думка, що чоловік Насті Каменської натякнув на те, що нарешті візьметься за розум чи взагалі вирішив завершити музичну кар’єру.

Однак, не пройшло й двох тижнів, як Олексій знову оприлюднив скандальне відео, де начитує реп про себе та свою кохану Настю. Він вирішив порівняти їхню парочку зі своїми колишніми підопічними — Надею Дорофеєвою, її екс-чоловіком Володимиром Дантесом та нинішнім бойфрендом Михайлом Кацуріним.

«Ми з тобою сексуальні, як Дантес з Кацурінною. Ні, як Дорофєєва з Кацуріним. Ну а шо, а х*лі нам» — заспівав Потап.

В кінці ролику з’являється заплакана Каменських, фрагмент який вирізаний із інтерв’ю для ведучої Маші Єфросиніної.

Підписники в коментарях розкритикували нову витівку артиста та поцікавилися, навіщо він згадав Дорофєєву, Кацуріна та Дантеса, на що він відповів: «Я нічого безкоштовно не роблю». А на зауваження, що «Це дно кар’єри», Потапенко написав: «Значить попереду підйом, якщо це дно».

Читайте також. У столиці України з жовто-блакитним прапором відома співачка виконала гімн ПВК «Вагнер».

У столиці України з жовто-блакитним прапором відома співачка виконала гімн ПВК «Вагнер»

Софія Ротару несподівано з’явилася у Києві