in

«Хочу закінчити на цьому» — Потап вибачився перед українцями та натякнув на завершення своєї музичної кар’єри

24 лютого 2022 року, коли РФ віддала наказ своїм військам порушити цілісніть нашої незалежної України, українські чоловіки з відвагою та мужністю стали на захист наших кордонів.

Однак не всі проявили героїзм і деякі вирішили, що краще втекти за кордон і звідти проявляти патріотизм. В цей список потрапив репер Олексій Потапенко, який, як виявилося за словами його дружини Насті Каменської виїхав з України за тиждень до початку повномасштабної війни. Але продюсер Ігор Кондратюк дещо спростував цю заяву. Потап не поспішав повертатися та брати до рук зброю. Тому більшість його прихильників розчарувалася у співаку через його байдужість та ганебне відсиджування.

Через деякий період часу музикант повернувся на Батьківщину та вирішив підтримати українських волонтерів, випустивши трек «Волонтер», в якому він порівняв професію жінок-волонтерів із представницями найдавнішої професії. Після лавини критики, Олексій зник із публічного простору і навіть не з’явився на великому сольному концерті Насті Каменських у Палаці Україна, чим підняв нову хвилю розмов про їхнє розлучення.

А декілька днів тому, репер написав пісню про всіх своїх відомих «косяків». Її рядки він і зачитав під музику з пісні Doja Cat Paint The Town Red, сидячи на ганку з машинкою для стрижки волосся в руці. Проте користувачі Мережі відважили йому нову порцію хейту. Після цих витівок, Потап вирішив вибачитися перед українцями та записав відеозвернення в якому повідомив, що має бажання «закінчити на цьому. Без образ».

«Дорогі друзі, багато я наробив шуму, багато новин, багато питань отримую від друзів і знайомих. Все гаразд чи ні. Все в порядку, все нормально. Хотів привернути увагу до творчості і персони, але за вашою реакцїєю бачу, що це не вчасно», — заявив чоловік Насті Каменської.

Що саме має на увазі мав співак — поки що залишається невідомим: чи він нарешті візьметься за розум, чи взагалі вирішив піти із шоу-бізнесу.

«Прославляє Росію, а її чоловік краде авто»: як змінилася та де зараз Вікторія Петрик — зірка Дитячого Євробачення-2008

«Я маю паспорт іншої країни»: російський комік Галкін розповів, що змінив громадянство