in

«Хочемо погуляти»: стало відомо, Каменських і Потап не збираються народжувати дітей

Найвідоміша відьма України Марія Тиха висловила свої міркування щодо материнського інстинкту співачки Насті Каменської.

Як відомо, наразі артистка перебуває в Колумбії, де активно зайнялася просуванням музичної кар’єри.  Потап теж засвітився у Латинській Америці, але спільних фото вони не афішують. Чи поїхали вони, як закоханні, чи лише, як колеги по роботі — невідомо. Шанувальників постійно турбує питання: коли ж Настя нарешті наважиться стати мамою. Чутки про вагітність зірки точаться не один рік, але все ніяк не реалізовуються. Можливо, Каменських не наважується народити дитину через кризу в стосунках з Олексієм Потапенком, адже про непростий період у їхній сім’ї шанувальники помітили вже давно.

Тиха вирішила зробити розклад карт Таро на особисте життя Насті та дізнатися чи взагалі планує артистка народжувати.

Потап та Настя у Мексиці

«Ні, мені здається, що вони з Потапом такі люди, які створені гуляти та навіть не задумуються про дітей», — поділилася Марія у своєму новому випуску на ютуб-каналі.

Некромантка заявила, що в знаменитості інші цілі та пріорітети в житті, а навіть, якщо і Настя наважиться завагітніти, то це лише заради піару.

«Я не відчуваю від неї бажання материнства, є такі жінки, я їх не засуджую, чайлдфрі називаються», — додала Тиха.

Читайте також: Нова коханка Путіна «Барбі» на 23 лютого заспівала російським військовим хіт «Бумбоксу»: диктатор сам погодив цю композицію

Нова коханка Путіна «Барбі» на 23 лютого заспівала російським військовим хіт «Бумбоксу»: диктатор сам погодив цю композицію

Повернення Легенди: Алла Пугачова випустить новий альбом під символічною назвою