in , ,

«Вона зробила свої висновки»: Маша Єфросиніна прокоментувала виступ Олі Полякової на весіллі ексдержслужбовців у Львові

Відома українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна вперше прокоментувала виступ співачки та своєї колеги за проєктом «Дорослі дівчата» Олі Полякової на гучному весіллі колишніх держслужбовців у Львові.

Варто зазначити, що святкування, яке швидко стало епіцентром скандалу, було влаштовано колишнім прокурором Ростиславом Ільницьким та експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою. Запрошеними зірковими гостями, що заспівали на весіллі, окрім Полякової, були Олександр Пономарьов та Дзідзьо, а у якості тамади виступив Григорій Решетнік.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова разом ведуть проєкт «Дорослі дівчата»

Маша Єфросиніна  наголосила, що випадок з Олею Поляковою став показовим у всіх аспектах. Ведуча переконана — старі схеми замовлення артиста на вечірку втратили свою актуальність і тепер, у час повномасштабної війни, виконавець повинен ретельно перевіряти для кого саме виступатиме.

Єфросиніна також зазначила, що широкий загал вже «покарав артистів психологічно» своєю реакцією на скандальне весілля — витримати таку критику у свій бік морально важко і це спонукало виконавців зробити відповідні висновки.

«Так. Це новий урок для артистів. Раніше всім, як артистам, так і суспільству було однаково, хто де виступає. Або, якщо не однаково, то принаймні ніхто нікого на вили не підіймав! Зараз обурення суспільства очевидне, часи буремні, тож так, артистам треба передивитися свої дії щодо факторів, які впливають на їхнє рішення щодо того, де як, і для кого виступати. Старі норми вже не працюють», — висловилася ведуча.

Маша Єфросиніна висловилася про виступ Олі Полякової на скандальному весіллі у Львові

Нагадаємо — Оля Полякова, Олександр Пономарьов та Дзідзьо втрапили у скандал через свій виступ на надмірно пишному весіллі колишніх прокурора та співробітниці ДБР Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. Суспільність обурило те, з яким недоречним для воєнного часу розмахом молодята відсвяткували цю подію — подейкують, що на один лише торт було витрачено 100 тисяч гривень.

Читайте також: ДБР відреагувало на скандал з розкішним весіллям у Львові, фігуранткою якого була їхня експрацівниця Роксолана Москва

«Щиро дякую!» — Галкін на Кіпрі заговорив українською і вперше розповів про допомогу Україні

У столиці України з жовто-блакитним прапором відома співачка виконала гімн ПВК «Вагнер»