in

«Я не розказую йому скільки в мене грошей»: Оля Полякова зізналася чому приховує свої статки від чоловіка

Днями відома українська співачка Оля Полякова приголомшила шанувальників неочікуваним зізнанням.

Співачка заявила, що приховує свої статки від чоловіка — бізнесмена Вадима Буряковського. Про це Полякова розповіла в останньому випуску YouTube-шоу «Дорослі дівчата» своїй співведучій Маші Єфросиніній.

Оля Полякова розповіла про те, що приховує статки від чоловіка

«Я не все розказую своєму чоловіку, скільки у мене грошей, тому що це мої гроші. І якщо йому сказати, скільки у мене грошей, то він знайде, як їх із мене виколупати. Бо він знайде, куди їх впихнути. Він завжди так робить. Я просто завжди тримаю на чорний день, тому що мій Вадик зовсім не вміє заощаджувати. Він не жадібний. Перед війною він продав свої площі мандаринів, у нього була там якась сума, і він повністю всю цю суму вклав у ремонт моєї квартири. Він не подумав про те, що, може, треба трошечки відкласти на утримання дітей, на їхню освіту. Він нічого не подумав. Він узяв і все вбухав у квартиру.«, — зізналася Полякова.

Зірка також додала, що якби вона не заощаджувала кошти, то їй та її сім’ї не було б за що жити за кордоном у перші місяці повномасштабної війни.

Варто зазначити, що співачка перебуває у шлюбі з Вадимом Буряковським з 2004 року. Подружжя має двох доньок — Марію та Алісу. Полякова є другою дружиною бізнесмена. Від першого шлюбу у Буряковського немає дітей. Цікавим фактом також є те, що чоловік Полякової старше за неї на 17 років.

Читайте також: «Я гарна, а побачимо, яка ти будеш через 22 роки!» — Полякова публічно висміяла Трінчер за використання фільтрів

Шість знаків Зодіаку чекає великий успіх цих вихідних

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 11 листопада 2023 року