in

«Ср@ні совкові бляхи — на фронт, а собі коштовності за 25 тис євро» — блогер накинувся на Вербу, коли вона назвала ціни своїх прикрас

Ніколас Карма — популярний український блогер, який публікує відео зі знаменитостями, розпитуючи їх про кількість грошей, витрачених на створення гламурних образів.

Кілька днів тому героїнею його ролика стала одна з найуспішніших вітчизняних інста-блогерок Юлія Верба. Ніколас зустрівся з нею у центрі Львова, коли зірка Інстаграму ішла пообідати з подружками. На запитання Карми щодо вартості її одягу і аксесуарів, Юлія не задумуючись назвала цифри, які для пересічних українців здаються просто захмарними.

Окуляри за 400 євро, сумочка за 5 тисяч, і «улюблене колечко BULGARI» за 25 тисяч євро — це звичайний образ, у якому Юлія верба вийшла прогулятися з подружками, які, до речі, по вартості свого одягу і прикрас ні чому її не поступалися. Родзинкою ролика став новенький Mercedes Верби вартістю 200 тисяч євро.

Усе б нічого, якби не нещодавній скандал з технікою, яку Юлія передала на передову. Нагадаємо, після хвилі критики з боку зірок та волонтерів, блогерка особисто передала військовим 4 автомобілі. Щоправда, користувачі помітили, що машини є досить дешевими і непридатними для своєї функції — евакуйовувати людей.

Саме тому ролик Ніколаса Карми викликав ажіотаж в мережі. Зокрема, зірковий оглядач Богдан Беспалов розкритикував Вербу: «Ср@ні бляхи совкового періоду непридатні для евакуації пригнала на фронт. На нормальні автівки не вистачило нашим захисникам, коштовності самі себе не придбають за 25 тисяч євро… Верба — ти біосміття…Це не про образи, а про те, як ти живеш «по совісті» на очах всієї країни, яка кровоточить кожного дня. Ти не гідна називатись українкою, сподіваюсь тобі заброньовано місце в пеклі!».

Скріншот: Telegram

Варто зазначити, що багато хто з підписників Беспалова не погодився з ним і став на захист Верби:

  • Так вона ці гроші сама заробляє, ні в кого не краде, і паралельно допомагає ЗСУ, хай купляє що хоче! краще б так приділяли увагу дружинам та дітям депутатів, які витрачають вкрадені в країни гроші.
  • Українці українців біосміттям називають. Знала, що так буде і це зі сторони неадекватно. Замість конструктивної критики таке…
  • Коли наші люди перестануть рахувати гроші інших?

Читайте також: «Якщо Полякова віддала ці гроші на ЗСУ, то окей» — військовослужбовець-музикант прокоментував скандальне весілля у Львові.

Близнюкам — шокуюча інформація, а у Скорпіонів — конфліктна ситуація: гороскоп на 25 жовтня

«Не пости своє лайно»: Кондратюк різко відреагував на пропозицію «мирової угоди» від Віталія Козловського