in , ,

«Не пости своє лайно»: Кондратюк різко відреагував на пропозицію «мирової угоди» від Віталія Козловського

Український продюсер Ігор Кондратюк вразив Мережу зухвалою відповіддю на пропозицію колишнього підопічного Віталія Козловського укласти мирову угоду та зупинити конфлікт, який триває вже понад 10 років.

Свій коментар щодо запропонованого врегулювання конфлікту продюсер залишив під постом Козловського у Facebook. «Що за маячню ти пишеш? «Кейс»… Питання твоєї неетичної, зухвалої, протизаконної поведінки порушника авторських прав давно врегульовано українськими судами! Бо до судів ти морозився, вів себе неадекватно і не хотів сприймати прохань, зауважень чи пересторог від нашої сторони. Повторюю: питання давно врегульовано судами. Вони винесли свій вердикт щодо тебе і твоїх порушень. Не пости своє, вибач, лайно, не вводь людей в оману«, – висловився Кондратюк.

 

Нагадаємо, Віталій Козловський звернувся до експродюсера з пропозицією укласти мирову угоду, припинити багаторічний конфлікт та ніколи більше до нього не повертатися. За словами артиста, мирова угода означала б припинення ворожнечі, а не прохання «забути» борги. Адже Козловський зазначив, що має намір виплатити всю суму боргу Кондратюку та повернути собі авторські права на старі пісні.

Читайте також:«Щиро дякую!» — Галкін на Кіпрі заговорив українською і вперше розповів про допомогу Україні

«Ср@ні совкові бляхи — на фронт, а собі коштовності за 25 тис євро» — блогер накинувся на Вербу, коли вона назвала ціни своїх прикрас

18-річна дівчина і троє хлопців — стала відома причина смерті чотирьох осіб у гуртожитку Полтави