in

«Якщо Полякова віддала ці гроші на ЗСУ, то окей» — військовослужбовець-музикант прокоментував скандальне весілля у Львові

Бенд-лідер гурту RvB (“Руки’В Брюки”) Олександр Ремез, який наразі служить в лавах ЗСУ та боронить рідну землю від російських окупантів, прокоментував лакшері весілля екс-прокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви у Львові під час війни в Україні.

В інтерв’ю для відомого блогера Богдана Беспалова військовослужбовець зізнався, що не засуджує українських артистів, які розважали гостей на «бенкеті у чуму».

Варто нагадати, що у перший день, святковий настрій трьох сотень гостей старанно підтримували артисти Ольга Полякова, Олександр Пономарьов та гурт Дзвони сонця. Роль тамади на святі дісталася відомому ведучому Григорію Решетнику, а вже на наступний день, публіку розважав Михайло Хома (DZIDZIO), який останнім часом змінив стиль і став виконавцем в виключно україномовних патріотичних пісень.

Музикант-військовослужбовець вважає, що в умовах війни в українських артистів значно скоротився підробіток і вони хапаються за будь-яке замовлення. Також Ремез повідомив, що ніколи не спостерігав за творчістю Полякової.

«Можливо, вона підтримує нашу армію. Тоді окей. Взагалі я розумію, що зараз грошей у артистів значно менше, ніж могло би бути до повномасштабної війни», — сказав Олександр.

Харків’янин вважає, що чимало фінансів проходять «нелегкий» шлях, але таку систему важко порушити та виправити. Тому кожний, хто «відмиває» гроші  має сам розплачуватися за свої гріхи.

«Коли отримуєш ці гроші, що саме ти зробиш з цими грошима – це вже питання, це особиста відповідальність кожного», — підсумував захисник.

«Давайте домовимося по-людськи»: Віталій Козловський після гучного скандалу запропонував Кондратюку владнати конфлікт

«Спивається на очах!» — Потап із синім обличчям заспівав лайливу пісню про іспанську ТРО