in

Зовсім без акценту: на концерті у Варшаві Галкін виконав пісню українською мовою

22 жовтня відбувся вже третій за рахунком концерт гумориста Максима Галкіна у його європейському турі.

Нагадаємо, під час попереднього виступу на Кіпрі російський артист, який підтримав Україну після початку повномасштабного вторгнення, під час спілкування з глядачами в залі несподівано промовив українською «Щиро дякую !», чим викликав схвальні овації публіки.

Цього разу Галкін виступав у сусідній з Україною Польщі, куди за час повномасштабної війни виїхало понад мільйон українських біженців, які, природно, чекали від улюбленого артиста сюрпризу. Варто визнати, Максиму Галкіну вдалося приємно здивувати шанувальників — зі сцени у Варшаві він виконав цілу пісню чистою українською мовою без жодного акценту. Це був знаменитий хіт Андрій Ніколайчука «Піду втоплюся», популярний наприкінці 1980-х – на початку 90-х років.

Глядачі відреагували на його виступ дуже бурхливо — багато хто почав аплодувати прямо під час виступу, також люди почали підніматися з крісел. Шанувальники з України залишили Галкіну безліч захоплених коментарів, а дехто навіть запропонував надати йому звання Народного артиста України.

Зазначимо, що раніше Максим Галкін зізнався, чи збирається він вступати в армію Ізраїлю

У Овнів — активний день, а у Тельців — підвищена нервовість: гороскоп на 24 жовтня

Щонайменше на рік: Алла Пугачова з дітьми виїхали з неспокійного Ізраїлю