in ,

18-річна дівчина і троє хлопців — стала відома причина смерті чотирьох осіб у гуртожитку Полтави

Увечері понеділка, 23 жовтня в одному із студентських гуртожитків по вулиці Решетилівській у місті Полтава було виявлено тіла чотирьох людей.

«На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції територіального підрозділу та слідчі й криміналісти обласного Головуправління. У ході першочергових слідчих та оперативних заходів встановлено, що померлими є троє чоловіків (двом із них 22 роки, а одному – 23) та 18-річна дівчина. Під час візуального огляду ознак насильницької смерті на тілах померлих не виявлені.  Для встановлення причини смерті їхні тіла направлені на судово-медичну експертизу», – ідеться на офіційному сайті Нацполіції Полтавської області.

За словами медиків, є версія, що молоді люди загинули внаслідок вживання наркотичних засобів, хоча слідів від ін’єкцій на тілах не виявлено.

Гуртожиток на Решетилівській, 94, де виявили тіла трьох чоловіків та дівчини

Від місцевих жителів відомо, що у кімнатах гуртожитку проживали цілі сім’ї, які часто навіть знали хто живе на одному поверсі з ними. «Цих людей я не знаю особисто. Знаю, що вони місяць тому заселились, дівчинка з хлопчиком. Все було тихо, ми під ними живемо. Все було тихо, нічого не чути. Шкода дітей, молоді», ― говорить місцева жителька Наталія Ніколаєва.

Наталія Ніколаєва, жителька гуртожитку, де сталася трагедія

Незважаючи на те, що при попередньому огляді на тілах не було виявлено слідів насильницької смерті, за цим фактом було відкрито провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини та причини смерті молодих людей.

P.S. Як стало відомо з неофіційних джерел на момент публікації статті, причиною смерті молодих людей стало передозування наркотичними речовинами.

Читайте також: «Я бачила це все і нічого не могла зробити» — мати брата і сестри, що кинулися з балкона висотки, розповіла, як дивилася на це в прямому ефірі

«Не пости своє лайно»: Кондратюк різко відреагував на пропозицію «мирової угоди» від Віталія Козловського

«Натуральність найкраще!» — Ефектна Демі Роуз знялася топлес на лісовому узліссі